Omsætning på 11 milliarder: Rambøll vokser i Aarhus

Rambøll ansatte i 2018 42 nye medarbejdere til kontoret i Aarhus. Rådgivningsvirksomheden har blandt andet haft travlt med et byggeri som Nicolinehus på Aarhus Ø. Illustration: Aart Architects

Omsætning på 11 milliarder: Rambøll vokser i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Virksomhedens afdeling i Aarhus fik sidste år 42 nye rådgivere. Rambøll-koncernen leverede i 2018 sin hidtil højeste omsætning på 11,4 milliarder kroner.

AARHUS: Selvom de 662 medarbejdere på Rambølls kontor i Aarhus kun udgør en mindre del af Rambøll-koncernens totale medarbejderskare på 15.000 ansatte globalt, så har kontoret på Olof Palmes Allé ansat 42 nye rådgivere i 2018, som følge af et højt aktivitetsniveau.

- Det er særligt indenfor bolig- og erhvervsbyggeri, at vi har oplevet et højt aktivitetsniveau i 2018, og det forventer vi vil fortsætte i de kommende år, udtaler Michael Reventlow-Mourier, seniordirektør for Arkitektur og Eksisterende Byggeri i Rambøll, i en pressemeddelelse.

De nye rådgivere har for eksempel haft travlt med store byggeriprojekter som højhusbyggeriet, Lighthouse på spidsen af Aarhus Ø, det 33.000 kvadratmeter store boligprojekt på Skejbyvej, bolig- og erhvervsbyggeriet, Nicolinehus, og en række nye domicilbyggerier.

Boom i bæredygtigt byggeri

Indenfor bæredygtigt byggeri oplever Rambøll i Aarhus en stigende interesse fra kunderne, og alene i 2018 blev omsætningen indenfor bæredygtigt byggeri femdoblet.

- I takt med at vi som samfund får større fokus på bæredygtighed, så oplever vi også, at kunderne får større fokus på det. For os handler bæredygtigt byggeri både om miljømæssige, økonomiske og sociale forhold. Vi har et helt team i Aarhus bestående af teknikere og rådgivere, der arbejder med at skræddersy vores rådgivningsydelser indenfor bæredygtigt byggeri, så vores kunder får tænkt bæredygtighed ind i deres byggeriprojekter, udtaler Michael Reventlow-Mourier.

Udover byggeriprojekter har Rambølls kontor i Aarhus også arbejdet med store infrastrukturprojekter i 2018, som blandt andet elektrificeringen af banestrækningen mellem Fredericia og Aarhus, projektering og rådgivning i forbindelse med etableringen af ny færgeterminal og færgelejer i Aarhus Havn. Rambøll blev desuden valgt som totalrådgiver for Bering-Beder vejen, hvor virksomheden skal levere rådgivningsydelser på tværs af transport-, vand-, miljø- og byggeriområdet.

Aarhuskontoret er Rambølls næststørste kontor i Danmark efterfulgt af hovedkontoret, der ligger i Ørestaden i København. I Danmark beskæftiger Rambøll i alt cirka 3.300 medarbejdere fordelt på 13 lokalkontorer.

Omsætning på 11 milliarder: Rambøll vokser i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce