Partier roser nyt forslag

Forslaget til en alternativ plan for Tangkrogen får ros hos alle byrådets partier. Foto: Axel Schütt

Partier roser nyt forslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Samtlige partier i byrådet roser det alternative forslag fra arkitekt og borgergruppe.

AARHUS: Forslaget til en alternativ helhedsplan for Tangkrogen, der bevarer den tætte kontakt til vandet langs Strandvejen får ros hos alle byrådets partier.

Vi skrev i går at SF, Enhedslisten og Socialdemokratiet synes, det er en fremragende plan. De borgerlige roser den også: 

- Det er et flot og gennemarbejdet udspil, som borgergruppen præsenterer. Det fortjener stor ros og det har vores fulde opbakning. For os er det afgørende, at der ikke kommer flere events i området, siger den konservative leder Marc Perera Christensen.

DF begejstret

Det alternative forslag vækker også begejstring hos Dansk Folkeparti:

- Jeg synes, det er et spændende forslag, som vi gerne vil se nærmere på. Dansk Folkeparti har fra dag ét været imod borgmesterens ønske om at fylde Tangkrogen op med jord og dermed rykke kystlinjen længere væk fra byen. Forslaget formår at beholde den flotte kystlinje, samtidig med at der bliver plads til en udvidelse af både rensningsanlæg og lystbådehavn, siger rådmand for Sundhed og Omsorg Jette Skive (DF).

"Tudetosset at fylde bugten op"

Hos Venstre roser byrådsmedlem Hans Skou også forslaget:

- Det er genialt tænkt og set af Morten Schmidt, at man adskiller det erhvervsmæssige og det rekreative.

- Men det er tudetosset af borgmesteren at ville fylde jord i bugten, når vi alle andre steder arbejder på at trække vandet ind til byen. Så skal man jo ikke skubbe bugten længere væk, mener Hans Skou.

I forvejen har Venstre længe talt imod at lave eventpladsen større.

- Vi har Mindeparken, stadion, Tivoli Friheden og travbanen i nærheden, der kan laves event på. Så vi er rigtig godt dækket ind med pladser til forskellige typer events. Især hvis vi også snart kan komme i gang med at lave en koncertplads ved Eskelund, hvor der også er bedre plads til trafik og parkering, siger Hans Skou.

Partier roser nyt forslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce