Plejefirma jubler: Går fra nul til 1.100 kunder på et marked ramt af nedtur

De seneste år har Aarhus Kommune i flere omgange været ramt af tumult på området for privat hjemmehjælp og hjemmepleje. Derfor var indehaver Berit B. Thomsen (tv.) fra Berits Hjemmepleje spændt, da hun i april debutterede i byen. I dag er virksomhedsejeren yderst tilfreds med tilslutningen. Arkivfoto: Benny F. Nielsen

Plejefirma jubler: Går fra nul til 1.100 kunder på et marked ramt af nedtur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det lykkedes ikke den ny leverandør af privat pleje og hjælp i Aarhus af få fingre i alle de ledige kunder efter Aleris Hjemmeplejes farvel. Men indehaveren er positivt overrasket over, at 1.100 borgere har valgt hendes virksomhed.

AARHUS: Berit B. Thomsen er en yderst tilfreds direktør for Berits Hjemmepleje.

1. april havde hendes firma debut på markedet for privat hjemmepleje og hjemmehjælp i Aarhus, og i dag er der 1.100 kunder i kartoteket.

- Aarhus har været ramt af en del uro med blandt andet konkurser på markedet for privat hjemmepleje og hjemmehjælp. Derfor var jeg meget spændt på reaktionerne, da Berits Hjemmepleje kom til efter, at Aleris Hjemmepleje trak sig. I dag kan jeg kun erklære mig meget positivt overrasket og beæret over, at så mange århusianere har bevaret tilliden og valgt at holde fast i en privat leverandør, siger Berit B. Thomsen.

Aarhus har været ramt af en del uro med blandt andet konkurser på markedet for privat hjemmepleje og hjemmehjælp. Derfor var jeg meget spændt på reaktionerne, da Berits Hjemmepleje kom til efter, at Aleris Hjemmepleje trak sig.
Berit B. Thomsen, Berits Hjemmepleje

Hurtig debut

Berits Hjemmepleje er fra Horsens.

Berit B. Thomsen skabte virksomheden i 2013, og i dag er der afdelinger i Odense, Nyborg og Aarhus.

I Aarhus har virksomheden etableret sig med et lokalt kontor på Klamsagervej i Åbyhøj, hvor de nye plejeopgaver i Danmarks næststørste kommune koordineres og styres.

Aarhus Kommune har godkendt Berits Hjemmepleje som leverandør af pleje og hjælp. Det skete som en hastesag, da Aleris Hjemmepleje trak sig fra markedet.

- Det gik meget hurtigt. Siden har vi arbejdet ihærdigt på indkøringen i Aarhus. Mit mål er at levere høj stabilitet til kunderne, understreger Berit B. Thomsen.

Sund konkurrence

Ifølge Aarhus Kommunes målsætning skal der være tre private aktører på markedet for pleje og hjælp.

Aktuelt er Berits Hjemmepleje eneste private leverandør, men indehaveren vil gerne have øget konkurrence.

- Det er sundt. Konkurrence betyder, at alle lærer af hinanden og gør noget ekstra for at yde det bedste, vurderer Berit B. Thomsen.

Plejefirma jubler: Går fra nul til 1.100 kunder på et marked ramt af nedtur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce