Pløk kunst med paintball: Her må ulven skydes

Kunstnerisk leder Jacob Fabricius fra Kunsthal Aarhus og festugedirektør Rikke Øxner er sammen om projektet med at skyde mod ulven og andre kunstværker. Foto: Axel Schütt

Pløk kunst med paintball: Her må ulven skydes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Som del af Aarhus Festuge har Kunsthal Aarhus taget initiativ til et event, hvor du kan skyde kunstværker med et paintballgevær.

AARHUS: Skal vi skyde ulvene i Danmark, eller skal vi ikke? Mens debatten raser får vi nu mulighed for at skyde på en ulv af en særlig slags. Våbnet er et paintballgevær.

Ulven vil vandre rundt i et skovområde ved Tranbjerg, et område hvor paintball kan dyrkes. Det er en ulv i forklædning, og inden i dragten er en kunstner.

Stuntet er en del af et arrangement i Aarhus Festuge, og Kunsthal Aarhus' direktør Jacob Fabricius står bag.

I Eventhall'en i Tranbjerg stiller ti kunstnere deres værker op, og i 14 dage kan gæsterne skyde efter dem med paintball. På den måde opstår nye kunstværker.

Efter to uger bliver de taget ned og stillet op i Aarhus' gader og pladser. Hvor det skal være er ikke bestemt endnu, oplyser Rikke Øxner, chef for festugen.

Hvis du vil med
Hvis du vil være med, kan du melde dig her:www.booomerang.dk

Se også www.eventhall.dk
Stil skarpt på ulven og ram den.
Stil skarpt på ulven og ram den.

Crowdfunding

For at kunne være med, skal man melde sig på nettet og betale. Man kan være med for 49 kr., og der er forskellige muligheder.

- Ved crowdfunding samler vi penge ind til projektet. Folk melder sig på forskellige betingelser og med forskellige muligheder. Et par eksempler: Man kan tage den simple løsning med at få lov at skyde for 49 kr., eller man kan vælge at købe et kunstværk på forhånd. Her er prisen 50.000 kr. Til gengæld får man værket bagefter, og vi kan forestille os, at det kunne være spændende for en virksomhed at invitere medarbejderne til paintball og bagefter have det værk, medarbejderne har været med til at skabe, siger Jacob Fabricius.

Titlen på projektet er Action Paint MMXVIII.

- Det er nyskabende, fordi det aktivt involverer publikum både i skabelsesprocessen og i crowdfundingen. Det blander æstetiske valg fra kunsten og tilfældigheder fra paintball og skaber en unik kunstoplevelse anno 2018, siger Jacob Fabricius.

Pløk kunst med paintball: Her må ulven skydes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce