Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere

Pluk og brug skvalderkål

I foråret kommer den med nogle af de allerførste grønne blade til din salatskål. Og den sætter nye lysegrønne blade hele sommeren. Pressebillede

Pluk og brug skvalderkål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AARHUS: Skvalderkål er haveejeres mareridt, men det er også en let grøntsag til din daglige madlavning. Smag på Aarhus og FOF Aarhus sætter i denne måned netop fokus på skvalderkål.

Søndag 28. maj kl. 10-11.30 viser NaturRetur, hvordan man plukker skvalderkål til madlavning. Mødestedet er Aarhus træbådshavn for enden af Fiskerivej, Aarhus C. Turen er gratis, og der er ingen tilmelding.

Mandag 29. maj kl. 16.30 er der undervisning i to eller flere opskrifter med skvalderkål i skolekøkkenet 1. sal hos FOF, H. H. Seedorffs Stræde , Aarhus C. Her er tilmelding nødvendigt til FOF, og der er entré.

/EXP