Populær Aarhus-slagter med i opløbet om at blive Danmarks bedste

Slagtermestrene fra Slagter-Riget, Bjarke Jensen (tv) og Mark Purkær, er med i opløbet om at bliver Årets Slagter i Danmark. Foto: Jens Thaysen

Populær Aarhus-slagter med i opløbet om at blive Danmarks bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagter-Riget i Aarhus er nomineret til at blive Danmarks bedste slagter. Butikken i Bruuns Gade testes nu med uanmeldte besøg af Landbrug & Fødevarer, der står bag prisen.

AARHUS: Slagter-Riget i M. P. Bruuns Gade bliver kigget over skulderen de kommende måneder. Butikken er sammen med to andre private slagtere indstillet til Slagterprisen 2018 som Danmarks bedste slagter.

Landbrug & Fødevarer står bag prisen. Inden prisen uddeles, kommer juryen på uanmeldt besøg hos de nominerede slagtere for at se, om virkeligheden i butikken svarer til den præsentation, de gav juryen på præsentationsdagen hos Landbrug & Fødevarer. Samtidig møder en såkaldt "mystery shopper", altså en meget interesseret og udfordrende kunde, op i deres butikker.

Der er to kategorier indenfor Slagterprisen 2018. Den ene er for supermarkeder - og den anden er for private slagtere, hvor Slagter-Riget er nomineret sammen med slagtermester Jacob A. Nielsen, Slagter Jacob, fra Kalundborg og slagtermester Jesper Christiansen, Slagter Jesper, der har butik i Farum.

Dygtige håndværkere

Kendetegnet for alle de nominerede er ifølge Landbrug & Fødevarer, at de er dygtige håndværkere med høje krav til kvalitet, stort kendskab til kødet og øvrige råvarer i produktionen og ikke mindst med kæmpe fokus på deres kunder.

- I år har der været rigtig meget fokus på håndværket. Der modnes kød i lange baner, laves hjemmelavede pølser og kreeres gode måltidsløsninger. I forhold til tilbehøret tænkes der mere og mere på sæson - og nogle gange lokale råvarer, siger Vickie Enné Ryge, der er Landbrug & Fødevarers repræsentant i juryen.

- Vi glæder os meget til at besøge de nominerede. Og vi glæder os til mystery shopperens rapport. Mystery shopperen repræsenterer "den helt almindelige kunde" og giver juryen et indblik i, hvor dygtige slagterne er til at sætte kunden i centrum, siger Vickie Enné Ryge.

De udvalgte kandidater har alle været til præsentationsmøde hos Landbrug & Fødevarer på Axelborg i København, hvorefter juryen fandt frem til de nominerede. Nu aflægger juryen så uanmeldte besøg hos de nominerede i løbet af de næste måneder. Forløbet kulminerer med prisoverrækkelsen på Fødevaredagen 9. oktober, hvor Danmarks bedste slagter bliver udpeget og hyldet.

Populær Aarhus-slagter med i opløbet om at blive Danmarks bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce