Populær århusiansk cafe flytter til Billund Lufthavn

Cafe Hack flytter ud af Aarhus Teaters lokaler henover sommeren og slår sig ned i Billund Lufthavn. Foto: Kim Haugaard

Populær århusiansk cafe flytter til Billund Lufthavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den ikoniske århusianske Cafe Hack flytter fra Bispetorvet og ind i Billund Lufthavn. Der er imidlertid kun tale om en mellemlanding i Lego-byen, mens Aarhus Teater bliver renoveret.

AARHUS: Stamkunderne på Cafe Hack skal fremover ud på en noget længere tur, hvis de vil indtage frokosten i vante rammer.

Cafe Hack har nemlig indgået et nært samarbejde med Billund Lufthavn, og det betyder, at den århusianske cafe i en periode flytter ind i lufthavnen.

Flytningen sker, fordi cafeen er gået hen og er blevet husvild. Aarhus Teater, som også rummer Cafe Hacks lokaler, står foran en omfattende renovering henover sommeren 2018, der umuliggør aktiviteter i huset. Derfor flytter Cafe Hack til Billund Lufthavn fra begyndelsen af juni til slutningen af september.

Indehaver af Cafe Hack, Thomas Jensen, sidder i en netværksgruppe med lufthavnscheferne Tina Høgh Thylgård og Claus Juul Christiansen fra Billund Lufthavn, og her opstod ideen om at lade restauranten flytte til Billund Lufthavn, mens de sædvanlige rammer ikke er til stede.

Helt konkret bliver det Café Square i Billund Lufthavn, der i en periode omdannes til Cafe Hack, hvor de rejsende og andre besøgende mulighed for at opleve stemningen på Cafe Hack i området mellem check-in området og ankomsthallen i Billund Lufthavn.

Dahl på Hack flytter med

Som de fleste ved, har Cafe Hack gennem 15 år lagt lokaler og navn til ugentlige optagelse af det populære radioprogram, 'Cafe Hack', der efter en tvist med DR i dag blot hedder 'Dahl på Hack'.

Det nye samarbejde betyder, at 10 udsendelser af det folkekære radioprogram henover sommeren optages midt blandt de rejsende i lufthavnen.

At rykke optagelserne ud i landet er ikke nyt for radioprogrammet, der gennem flere år har optaget sommerprogrammer rundtom i landet, og lige nu har redaktionen travlt med at tilrettelægge sommeroptagelserne.

- I sommerens løb skal vi rundt i hele Danmark, og det glæder jeg mig altid meget til. Ikke mindst at optage 10 programmer på Cafe Hack i Billund Lufthavn, fortæller Søren Dahl, vært på 'Dahl på Hack'.

- Vi holder fast i vores grundlæggende setup, med to kendte og aktuelle gæster i hvert program samt et veloplagt publikum.

Café Hack åbner i Billund Lufthavn 1. juni, og første program optages 9. juni.

Populær århusiansk cafe flytter til Billund Lufthavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce