Priser fra 149 kroner: Aarhus Lufthavn åbner ny rute


Priser fra 149 kroner: Aarhus Lufthavn åbner ny rute

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er vokseværk i Aarhus Aiport, som for tredje gang præsenterer en ny rute med åbning i 2017 til en europæisk storby. Denne gang polske Gdansk med Ryanair.

TIRSTRUP: Antallet af destinationer vokser i Aarhus Airport. Lufthavnen har netop fået en ny rute til polske Gdansk, som går i luften fra oktober med to ugentlige flyvninger med Ryanair. Senest har lufthavnen offentliggjort nye ruter til henholdsvis Prag og Malaga - ligeledes med åbning i 2017.

Lufthavnsdirektør Peter Høgsberg ser udviklingen som en reaktion på, at der er faldet ro om lufthavnens fremtid.

- Efter en længere lokal diskussion ligger placeringen af Aarhus Airport nu fast, og dermed kvitterer flyselskaberne med et langt større villighed til at forbinde sig med lufthavnen. Aarhus og Østjylland er under alle omstændigheder et interessant område for mange destinationer og selskaber, og efter en periode med uvished er det nu blevet markant lettere at indgå aftaler om nye ruter. Det lover rigtig godt for fremtiden, siger Peter Høgsberg.

Ruten mellem Aarhus og Gdansk er særligt interessant for de mange tusinde polakker, som bor og arbejder i Østjylland og Nordjylland. Derudover er det ukendt for mange, at erhvervstrafikken mellem Aarhus og Gdansk i forvejen er blandt de største i Østjylland, hvorfor en direkte flyrute mellem de to byer vil være en fordel for mange virksomheder.

Endeligt er turismen i Gdansk vokset betydeligt de senere år, særligt fra Skandinavien. Det skyldes ikke mindst, at Gdansk er placeret i et område med et meget varieret turismetilbud kaldet Trebyen, som udover Gdansk indeholder badebyen Sopot og havnebyen Gdynia.

Den nye rute til Gdansk opererer med billetpriser fra 149 kroner.

Gdansk ligger i det nordligste Polen og helt ud til kysten, som nedenstående kort viser.

Priser fra 149 kroner: Aarhus Lufthavn åbner ny rute

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce