Så er det nu: Hvem skal have årets bykultur-pris?

Der var fest og glade dage, da Træskibshavnen fik overrakt prisen Årets Bernhardt for et godt bymiljø sidste år. Foto: Flemming Krogh

Så er det nu: Hvem skal have årets bykultur-pris?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På onsdag er det sidste frist for at komme med forslag til, hvad og hvem, der skal have bykultur-prisen, Årets Bernhardt 2019.

AARHUS: Foreningen for Bykultur i Aarhus uddeler igen i år prisen Årets Bernhardt, der belønner et godt bymiljø, der er forankret i et fællesskab.

Kender du en gade, et gårdrum, en plads, en bygning, et kvarter, en landsby eller noget helt syvende, hvor der er skabt et rigtig godt bymiljø og et fællesskab, så kender du også en mulig vinder af Årets Bernhardt 2019.

Send dit kandidat-forslag senest onsdag 29. maj til mosv@stiften.dk med et foto, der viser miljøet og en kort beskrivelse af, hvorfor det er værdifuldt for byen, kvarteret eller landsbyen. Skriv gerne også hvilke borgere, grupper eller foreninger, der har gjort en særlig indsats for at skabe miljøet.

Eneste krav for at komme i betragtning er, at det ligger i Aarhus Kommune, at projektet er skabt af private ildsjæle, og at miljøet i sin helhed ikke omfatter mere end 500 husstande.

Når alle kandidatforslag er i hus, udvælger bykultur-foreningens bedømmelsesudvalg tre finalister, som præsenteres i Århus Stiftstidende og på stiften.dk, hvor der bliver mulighed for at stemme på, hvem af dem der skal have Årets Bernhardt.

Afstemningen foregår fra 2. til 10. juni.

Når vinderen er fundet, bliver prisen uddelt på vinderens hjemmebane fredag 14. juni med deltagelse af teknisk rådmand Bünyamin Simsek (V).

Prisen består af en fest med øl og pølser - og en designet bænk med Årets Bernhardt indgraveret eller, hvis vinderen foretrækker det, for eksempel et telt til brug for fest og sammenkomster for yderligere at styrke sammenholdet

Årets Bernhardt-pris gik sidste år til Træskibshavnen, mens vinderen i 2017 var Stationsgadekvarteret i Risskov.

Så er det nu: Hvem skal have årets bykultur-pris?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce