Sådan nogen som os: 6 nye navne klar til Frihedens Fed Fredag

Så er Poul Krebs klar til hjemmebanen i Tivoli Friheden under bøgetræerne ved Stadion Allé. Nu er 18 navne klar til Frihedens Fed Fredag. Foto: Annelene Petersen/Scanpix

Sådan nogen som os: 6 nye navne klar til Frihedens Fed Fredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Noah, Rasmus Walter, Magtens Korridorer, Clara, Poul Krebs og Danser med Drenge er netop føjet til Tivoli Frihedens Fede Fredage i 2019. Programmet er nu med 18 fredagsnavne næsten komplet.

AARHUS: Så kom der endnu seks nye navne på Tivoli Frihedens plaket til Fed Fredag 2019.

Noah, Rasmus Walter, Magtens Korridorer, Clara, Poul Krebs og Danser med Drenge er med, når Tivoli Friheden inviterer til fest, sang og dans ude under Stadion Allés bøgetræer til sommerens Fed Fredag-koncerter.

Programmet til Fed Fredag 2019 er så småt ved at være på plads med tilføjelsen. De kommer i selskab med D-A-D, Birthe Kjær, Fool og Alexander Oscar, Infernal, Skinz, Bro, Lars Lilholt Band, Marvelous Mosell, Aqua, Christopher, Dodo & the Dodos, Jacob Dinesen, Morten, Tina Dickow og Hugo Helmig.

Det betyder, at 18 ud af i alt 21 koncerter nu er klar.

169.000 så Fed Fredag 2018

Da Tivoli Friheden tændte for musikken til Fed Fredag-koncerterne i 2018, dansede og sang 169.000 glade, solbrændte gæster med, og satte dermed ny publikumsrekord for sommerkoncerterne. Det er nemlig 14.000 flere end i 2017, hvor 155.000 unge og ældre gæster var forbi forlystelsesparken til koncert.

Med de seks nye navne har Tivoli Friheden forsøgt at ramme fællessangen som fællesnævner blandt både de ældste og de yngste gæster. Med hits som "Sådan nogen som os" og "Hvor længe vil du ydmyge dig" har Poul Krebs og Danser med Drenge leveret populære kærlighedssange til danskerne i flere årtier.

Også NOAH, Rasmus Walter og Magtens Korridorer har sat deres solide aftryk på dansk musik det sidste årti med hits som med sikkerhed vil vække begejstring foran Friluftscenen. Derudover bliver der også mulighed for at opleve det unge stjernefrø Clara, der debuterede i 2017 med singlen "What they say", når hun gæster Tivoli Friheden for første gang.

Et Platin-sæsonkort, hvor alle 21 koncerter er med, kan købes for 399 kroner. Alle Fed Fredag-koncerter begynder klokken 20. Fra klokken 18 koster entréen 160 kroner. Ved køb af et Platin-sæsonkort falder prisen for et turbånd til alle forlystelser fra 125 kroner til 89 kroner. Køber man et Deluxe-sæsonkort for 699 kroner, får sæsonkortholderen gratis turbånd ved hvert besøg.

Sådan nogen som os: 6 nye navne klar til Frihedens Fed Fredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce