Samlergenet er gået i arv: Sander Lee viste markant indkøb frem til Mickeys hyldesfest

Sander Lee har arvet sin fars glæde ved ting, der engang har tilhørt en berømthed. Han har købt den badekåbe, Sylvester Stallone bar i filmen Rocky III. Foto: Flemming Krogh

Samlergenet er gået i arv: Sander Lee viste markant indkøb frem til Mickeys hyldesfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sander Lee har arvet sin fars samlermani og købt badekåben, Sylvester Stallone brugte i Rocky 3. Den blev vist frem lørdag, hvor Mickey Lee blev fejret i og uden for sin elskede restaurant, Mackie's Pizza.

AARHUS: Han var noget af en samler, den legendariske restauratør, Mickey Lee.

Derfor er væggene på Mackie's Pizza proppet med fodboldtrøjer, rockstjerners guitarer, guldplader og andre - sommetider mærkværdige - ting.

Indtil Mickey Lee solgte den for at skaffe penge til velgørenhed var klenodiet på væggen en chopper-motorcykel, der engang blev kørt på af Led Zeppelins trommeslager, John Bonham.

Nu viser det sig, at Mickey Lees søn, Sander Lee, har arvet sin afdøde fars samlermani.

Mickey Lee ville i tirsdags være fyldt 70 år, og det fejrede Sander Lee lørdag med en hyldestfest.

Her kunne han præsentere det nyeste bidrag til vægudsmykningen på Mackie's Pizza: Den gule badekåbe, som Sylvester Stallone har på, når han går i ringen mod James "Clubber" Lang i Rocky III.

Og ikke en badekåbe lige som den badekåbe, Sylvester Stallone har på i Rocky III. Nej, vi taler om lige præcis den badekåbe, The Italian Stallion havde på. Og til overflod forsynet med Sylvester Stallones autograf på ryggen.

- Jeg tænkte, at når nu vi har kulturår i Aarhus, så ville jeg godt introducere noget amerikansk kultur, siger Sander Lee.

Eller rettere amerikansk madkultur i form af en "philly cheese steak sandwich". En sandwich, der består af bøffer, skåret i små stykker og serveret i et sandwichbrød sammen med smeltet ost.

Sandwichen er angiveligt opfundet i 1930-erne i Philadelphia.

- Og Rocky kommer jo også fra Philadelphia. Derfor slog jeg til, da jeg gennem kontakter i Los Angeles fik mulighed for at købe badekåben fra Rocky III, siger Sander Lee, som havde sammen med sin bror David Lee endelig fik hyldet sin far, som for lidt over to år siden, døde af en hjerneblødning i restauranten.

Sander kører stilen videre i Mackies Pizza.  Foto: Flemming Krogh
Brødrene David (t.v.) og Sander Lee hyldede lørdag deres afdøde far foran hans livsværk, Mackie's Pizza. Mickey Lee, der døde for lidt over to år siden, ville i tirsdags være fyldt 70 år.

Samlergenet er gået i arv: Sander Lee viste markant indkøb frem til Mickeys hyldesfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce