Se billederne: Nøgenløb, kapsejlads og uhæmmet druk


Se billederne: Nøgenløb, kapsejlads og uhæmmet druk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tusindvis af studerende stod tidligt op for at få en god plads til den årlige kapsejlads i Universitesparken.

OBS: Vi har samlet hundredevis af billeder fra årets kapsejlads i et stort galleri. Se dem alle her.


AARHUS: Skråningerne langs søen i Universitetsparken var fredag proppet med studerende, som stod tæt for at få et glimt af deltagerne til den årlige kapsejlads.

Mange var stået op midt om natten, for at være sikker på at kunne opleve de forskellige hold dyste mod hinanden i 1-mands-kajakker.

- Vi kom først klokken fem i morges, så vi er ikke helt tæt på, men det er fint nok her. Det er en tradition for os at være her og heppe og hygge os med hjemmebagt morgenbrød og kaffe. Altså Irish Coffee, lød det med en smule grødet stemme fra Sofie Ovesen, som dansede til musikken, der buldrede ud i parken med en øl i hånden.

Sammen med hendes veninde, Jeanette Larsen, som begge går på 9. semester på medicin, var det naturligvis holdet fra deres studie de heppede mest på. De to kvinder har ikke selv stillet op til selve dysten.

- Det kræver hård træning. Dem, der stiller op for medicin, har trænet en masse op til denne dag. Det er meget imponerende, sagde Jeanette Larsen, som måtte nøjes med at følge søslaget fra afstand på de opstillede storskærme.

Selve dysten, hvor det handlede om at sejle hurtigst på tværs af søen, hvor deltagerne undervejs skulle op på modsatte bred og drikke en øl, imens de snurrede rundt om sig selv, blev taget ganske alvorligt.

Der blevet tudet og trøstet, når deltagerne fra et hold røg ud af konkurrencen, som blev ledet med stor entusiasme af det fra DR´s P3 kendte makkerpar, David Mandel og Christian Fuhlendorff.

Imellem selve sejladserne blev der opført skuespil-lignende seancer, som en slags præsentation af de enkelte hold, til stor begejstring for de tusindvis af feststemt og noget beduggede studerende. Især holdet der havde Pamela Anderson og resten af Baywach-holdet som forbillede høstede stor begejstring.

Det prestigefyldte "Gyldne Bækken" gik i år til Psykologi-studiet.

Se billederne: Nøgenløb, kapsejlads og uhæmmet druk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce