Se tourplanen: Coca-Colas julelastbil kommer til Aarhus

Julelastbilen optrådte første gang i en tv-reklame i 1995. Siden er der lavet et utal af tv-reklamer med lastbilen, som i november kommer til Aarhus. Foto. Coca-Cola

Se tourplanen: Coca-Colas julelastbil kommer til Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter en pause på seks år ruller den store, røde Coca Cola-lastbil igen til Danmark og Aarhus for at markere julen.

AARHUS: Coca-Cola og jul rimer på hinanden. I hvert fald er det en gængs fortælling, at det var en reklametegner fra Coca-Cola, der designede den hvidskæggede og røde julemand, som vi kender i dag.

I mange år har det enorme firmas vartegn på julen været en stor, rød lastbil som drysser jul og læskedrikke overalt på dens rute. Og nu, efter seks års pause, er lastbilen tilbage i Danmark og Aarhus.

Den store turné starter 17. november i Ishøj, men den når også forbi to byer ved Aarhus, inden den slutter af i Sundby 23. december.

Nemlig Tilst og Lystrup.

Lastbilen kommer til Bilka i Tilst lørdag 25. november fra klokken 12.00 til 18.00 og dagen efter, 26. november, lægger den vejen forbi Superbrugsen på Lystrup Centervej fra klokken 10.00 til 16.00.

Når julelastbilen kommer til Aarhus, vil der blive serveret iskold Coca-Cola til de fremmødte, ligesom lastbilen vil blive åbnet, så alle kan opleve Coca-Colas juleunivers og tage billederne med bilen.

- Julen er højtid for Coca-Cola, og julelastbilen er for mange danskere lige så stor en del af julen som rensdyr, bjældeklang og julemandens kane. Derfor er vi meget glade for, at vi igen i år kan køre rundt til danskerne med julelastbilen. Vi håber, at rigtig mange vil kigge forbi, når julelastbilen kommer forbi, siger Peter Hædersdal, Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark.

Julelastbilen kommer desuden til Kvickly i Ebeltoft 6. december.

Du kan se hele turnéplanen her.

Der havdet desværre sneget sig en fejlagtig dato ind i første udgave af artiklen. Tidspunktet er nu opdateret.

Se tourplanen: Coca-Colas julelastbil kommer til Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce