Serie-hold scorer jackpot

Foto: unknown

Serie-hold scorer jackpot

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spillehallen.dk er blevet hovedsponsor for AGFs amatørhold i serie 3, som dog tæller et ganske prominent fodboldnavn.

Danmarks flotteste seriehold.

Sådan kalder AGFs fodboldhold i serie 3 sig selv, og bedømt på spilletrøjer og træningsdragter er der noget om snakken. For AGFs bedste amatørhold har udstyret i orden. Årsagen er blandt andet en ny hovedsponsoraftale med Spillehallen.dk, som lægger et klækkeligt beløb i klubkassen for at have sit navn på tøjet.

Hvor stort beløbet er, ønsker hverken marketing manager hos Spillehallen.dk, Simon Agerskov, eller kasserer i amatørafdelingen, Jesper Olesen, at oplyse, men ifølge kasseren er der tale om et stort og flot sponsorat. Det er dog ikke det største i amatørafdelingens historie.

»Vores sponsorat er væsentligt større end, hvad man normalt ser i serie-fodbold, men det ville rykke helt vildt for førsteholdet i Superligaen,« siger Simon Agerskov og tilføjer:

»Men vi ved, at sponsorafdelingen i AGFs professionelle afdeling var lidt overraskede over, at vi valgte at lægge den slags penge i deres amatørafdeling.«

Marketing manageren forklarer årsagen til stor-sponsoratet således:

»Vi ser det som alternativ markedsføring, og da vi hørte om projektet 'Danmarks flotteste seriehold' var vi klar til at gå ombord. Som virksomhed med base i Aarhus så vi det som det rigtige sted for os. Også fordi holdet har stor bevågenhed blandt AGF-fans, og så gør det selvfølgelig heller ikke noget, at Peter Graulund - tidligere Superliga- og AGF-topscorer - spiller med på holdet. Hele idéen om at blande gamle stjerner med græsrødderne kan vi rigtig godt lide,« siger Simon Agerskov.

Nu handler det blandt andet om at få holdet spillet op gennem serie-rækkerne. Efter de første tre kampe er AGF noteret syv point og fører Serie 3, pulje 38. Peter Graulund, der også står som træner for holdet, har scoret én gang i sine foreløbigt to optrædener.

Derudover vil 'Danmarks flotteste seriehold' og Spillehallen.dk som følge af sponsor-aftalen også stå bag en række arrangementer i løbet af året. Heriblandt en større showkamp mod en endnu ukendt modstander.

Serie-hold scorer jackpot

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce