Skoleleder på plads til fusionskole

Helle Mønster bliver til skoleåret 2020/21 leder af den nye sammenlagte skole Tovshøj- og Ellekærskolen. Privatfoto

Skoleleder på plads til fusionskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AARHUS: Det bliver den nuværende leder af Tovshøjskolen, Helle Mønster, som fra næste skoleår 2020/21 skal stå i spidsen for den sammenlagte skole Tovshøj-Ellekærskolen.

Aarhus Byråds har besluttet at sammenlægge Tovshøjskolen og Ellekærskolen til en ny, fælles skole med matrikel hos nuværende Ellekærskolen, indtil den i 2025 kan flytte ind i nybyggede lokaler i Gellerup. I stedet skal Tovshøjskolen anvendes til specialskolen Stensagerskolen.

- På den ene side er der stærk energi i at skulle bygge en ny skole og et nyt fællesskab op fra bunden. På den anden side er der en vis vemod i at skulle bryde det eksisterende op. Det skal vi balancere, så vi får sat alle gode kræfter i spil. Det glæder jeg mig meget til at være en del af, siger skoleleder Helle Mønster, der i øvrigt også er formand for Århus Skolelederforening.

Intet navn endnu

Den nye skole har endnu ikke noget navn, men det er en af de ting, der skal besluttes senere.

Ved siden af de to eksisterende skoler vil der i den kommende tid blive oprettet en ny, fælles skolebestyrelse, ligesom der også vil være fælles medarbejderrepræsentation for de to medarbejdergrupper på skolerne.

Den nye skole får SFO, ligesom den tilføres penge til at undervise efter principper i det såkaldte Nest-program, hvor der blandt arbejdes med mindre klassestørrelser, meget klar struktur på undervisningen og to-voksentimer.

Skoleleder på plads til fusionskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce