Slagter Theilgaard har fordoblet forretningen på fem år

Slagter Theilgaard har været 60 år i Esbjerg. I holdingselskabets netop offentliggjorte årsrapport lander overskuddet på godt seks millioner kroner. Foto: Kim Haugaard

Slagter Theilgaard har fordoblet forretningen på fem år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Theilgaard Holding ApS har næsten fordoblet antallet af medarbejder de seneste fem år. I den netop offentliggjorte årsrapport lander selskabet et solidt overskud på godt seks millioner kroner efter skat.

Esbjerg: For et par år siden åbnede en stor slagterbutik i Danske Banks tidligere lokaler i M.P. Bruunsgade. Og man skulle måske tro, at en slagterbutik af den størrelse kunne være svær at få til at løbe rundt, med både supermarkeder og andre slagterbutikker lige rundt om hjørnet. Men det lader ikke til at være tilfældet - i hvert fald lever selskabet bag i bedste velgående.

Af den netop offentliggjorte årsrapport for Theilgaard Holding ApS i 2017/2018 fremgår det, at Slagter Theilgaard landede et overskud efter skat på godt seks millioner kroner.

Det er samtidig selskabets bedste resultat i længe, men alligevel kun marginalt bedre end de mange seneste år, hvor overskuddet har ligget stabilt mellem 4,5 og 5,9 millioner kroner.

Ledelsen skriver, at resultatet er som forventet, ligesom den oplyser, at indeværende regnskab igen ventes at lande omkring samme solide resultat.

Det springer imidlertid i øjnene, at selskabet har oplevet en forrygende vækst gennem de seneste fem år.

Selskabets bruttofortjeneste er således på fem år vokset fra 20 millioner kroner til næsten 38 millioner kroner, mens også antallet af ansatte er tæt ved fordoblet fra 41 til 77 medarbejdere. Ligeledes er antallet af butikker vokset, og senest har Theilgaard åbner en butik i Odense.

Derudover har Slagter Theilgaard foruden hovedkvarteret på Oddesundvej detailbutikker i Aarhus og Blåvand samt butikken på Hotel Britannia.

Der er ikke så meget hokuspokus over det hele. Vi er bare tro imod det, vi gør.
Viggo Theilgaard, Slagter Theilgaard

Ingen hokuspokus

Forretningerne fungerer samtidig som visitkort for engros-virksomheden på Oddesundvej, der udgør størstedelen af forretningen med salg til en lang række dagligvarebutikker og restauranter landet over, ligesom produkter også eksporteres til blandt andet Singapore, Grønland, Færøerne, Tyskland og England.

Om vækstsuccesen siger Viggo Theilgaard, der ejer og driver forretningen med sin bror Poul Theilgaard, at det handler om tre nøgleord, som man har efterlevet i alle 60 år: Ordentlighed, tillid og kvalitet.

- Der er ikke så meget hokuspokus over det hele. Vi er bare tror imod det, vi gør, fastslår han.

Det var Viggo og Poul Theilgaards far, Erhardt Theilgaard, der tilbage i 1958 grundlagde Slagter Theilgaard med produktion Sjællandsgade og Nygårdsvej.

Egenkapitalen i Theilgaard Holding ApS er på knap 27 millioner kroner.

Slagter Theilgaard har fordoblet forretningen på fem år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce