Stjålne Cirkus Arena-motorcykler dukkede op i Gellerup

Cirkus Arenas folk var ude at hente de to fundne motorcykler i Gellerup tirsdag aften. Her ses den ene af dem. Den resterende tre stjålne motorcykler af er af samme type. Privatfoto

Stjålne Cirkus Arena-motorcykler dukkede op i Gellerup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet fandt to motorcykler tirsdag aften. Der mangler dog stadig tre - alligevel er Cirkus Arenas motorcykelforestilling reddet.

AARHUS: Cirkus Arena har nu fået tre af de seks stjålne Suzuki-motorcykler tilbage.

Tre motorcykler er ikke nok til, at den brasilianske motorcykelartist-gruppe Diorios kan udføre deres nummer. Men det er lykkedes at skaffe ekstra køretøjer, så nummeret alligevel kan gennemføres.

Tirsdag dukkede først en af de stjålne motorcykler op i Jellebakkekvarteret. Tirsdag aften lykkedes det så Østjyllands Politi at slå en klo i yderligere to af motorcyklerne. De blev fundet i Gellerup.

Endnu er der ikke anholdte i sagen.

- Offentlighedens opbakning til at finde motorcyklerne har været helt fantastisk. Vi kunne i løbet af tirsdagen på diverse sociale medier følge med i, hvor i hvert fald nogle af motorcyklerne befandt sig. Nu var de set ved Bazar Vest, nu var de set et andet sted, nu var det set et tredje sted. På den måde fik vi masser af indberetninger fra hjælpsomme borgere, siger Kristoffer Ditlevsen, pressechef for Cirkus Arena.

Forestillingen med Diorios kræver fem motorcykler. Alligevel kommer forestillingen med Diorios på hjul.

- Kørerne fra Diorios kører på en sjælden type Suzuki-motorcykler. Det viste sig, at Suzuki havde nogle stående på et lager i Horsens. Dem har vi fået lov at låne, og forestillingen kan derfor gennemføres, siger Kristoffer Ditlevsen.

Frækt tyveri

De seks motorcykler blev stjålet fra Cirkus Arena ved et frækt tyveri natten til tirsdag.

Mens cirkuspersonalet sov på pladsen på Tangkrogen, brød ukendte gerningsmænd ind i teltet ved siden af og snuppede motorcykelartisternes seks gule Suzuki-motorcykler.

- Ved 02.20-tiden i nat hørte vi pludselig en voldsom motorcykellarm. Vi troede alle, at det var en gruppe forbikørende, som bare ville lave larm på pladsen. Men senere måtte vi konstatere, at alle vores seks motorcykler var blevet stjålet, siger Kristoffer Ditlevsen.

Motorcyklerne stod aflåst i den globus, artisterne kører rundt i. Låsen var klippet op.

Ved samme lejlighed blev der begået indbrud i flere kiosker på pladsen.

Cirkus Arena har mistanke til en gruppe unge, som aftenen inden tyveriet opførte sig underligt.

- Vi så en gruppe hænge ud ved varmekanonerne, og det undrede vi os lidt over, for det var et lidt usædvanligt sted at opholde sig, siger pressechefen.

De stjålne motorcykler minder om motocross-motorcykler. Hvis man har nogen ide om, hvem der har udført tyveriet eller ved, hvor de resterende stjålne motorcykler er, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon nummer 114.

Stjålne Cirkus Arena-motorcykler dukkede op i Gellerup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce