Stor mærkedag: Mor er fortsat den bedste

Et rekordstort antal mødre landet over er i år blevet begavet med blomster til Mors Dag. Genrefoto: Morten Stricker/Ritzau Scanpix

Stor mærkedag: Mor er fortsat den bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selv om der er gået valg i den, er mor ikke blevet glemt på 'Mors Dag'. Blomsterkæden Interflora melder om stor stigning i salget af buketter og gaver til mødrenes søndag. Det kommer skovrejsning i Zambia til gode.

AARHUS: Trods stor opmærksomhed om det kommende folketingsvalg, blev mødrene ikke glemt 12. maj.

Blomsterkæden Interflora og kædens mange blomsterhandlere landet over melder igen i år om stor stigning i salget af blomsterbuketter og gaver til Mors Dag.

I år har Interflora haft en ordrefremgang på 32 procent - 2018 steg med 10 procent i forhold til 2017 - i forhold til sidste års rekordsalg og fortæller samtidig, at flere af landets florister måtte melde totalt udsolgt før lukketid.

- Vi har igen i år fået bekræftet, at mor er den bedste i verden. Blomstersalget er gået over al forventning, og vi er rigtigt glade for, at vi har kunnet bryde gennem valgfeberen og hjulpet til med at levere tusindvis af buketter til mødre landet over, udtaler administrerende direktør og partner hos Interflora Danmark, Søren Flemming Larsen, i en pressemeddelelse.

Planter træer

Interflora har i år indgået et samarbejde med Global Climate Institute og den internationale træplantningsorganisation, WeForest. Det betyder, at for stort set hver solgte Mors Dag-buket, bliver der plantet et træ i Zambia.

Målet med indsatsen er blandt andet at bekæmpe mængden af CO2 og bidrage til at forbedre det globale klima over de kommende 20 år.

- Mors Dag er en af de helt store dage hos Interflora, hvor der bliver solgt rigtig mange buketter, så derfor valgte vi at lancere vores træplantningssamarbejde med Global Climate Institute og WeForest netop nu, udtaler Søren Flemming Larsen.

Interflora Danmark A/S fik i dag på Mors Dag ordre på 26.100 plant-et-træ sammen med buketterne.

Den mest eftertragtede buket i sortimentet var "Verdens bedste mor" i røde nuancer.

Skal far ikke snydes for en gave, så er det 'Fars Dag' 5. juni, som i år både er valgdag og Grundlovsdag.

Stor mærkedag: Mor er fortsat den bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce