Svindler-kok gik i fælde

»Ja, jeg lyver,« indrømmede kokken, der i Malling blev skarpt forfulgt af kamerahold, lydteknikere og journalister. Foto: Kim Haugaard

Svindler-kok gik i fælde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kokken Knud-Erik Larsen fra Tilst får mere end svært ved at fortsætte sine svindelnumre. Århus Stiftstidende og forbrugermagasinet Kontant har nemlig lokket ham i en fælde.

Kokken Knud-Erik Larsen fra Tilst får mere end svært ved at fortsætte sine svindelnumre.

Han kan nemlig se frem til at blive landskendt, efter at forbrugermagasinet Kontant sammen med Århus Stiftstidende forleden lokkede ham i en fælde.

Kokken, som Stiften i efteråret skrev en lang række artikler om, troede, at han skulle besøge en fabrik i Malling for at se på 700 medaljer, han havde bestilt.

Setup
I virkeligheden var der tale om et setup, hvor Kontants medarbejdere sammen med Århus Stiftstidendes journalister og fotograf lå på lur.

Svindleren forsøgte at stikke af fra stedet, men uden den store succes. Han var nemlig ankommet med bus - og der var en halv time til næste afgang.

Århus Stiftstidende bringer tirsdag en fyldig reportage fra dramaet. Tirsdag aften kan han endvidere ses på Kontant på DR 1.
Læs mere i Århus Stiftstidende tirsdag. Du kan også prøve vores E-avis:
http://stiften.abonnementservice.dk/stiften/Bestil_eabonnement.aspx" target="_blank">" target="_blank">http://mjred.aas.publicus.com/assets/jpg/epap20042010.jpg">
Du kan se en demonstration af E-avisen http://www.e-pages.dk/demoavis/4/section/1.html" target="_blank">her.

Se svindlerkokken fældet i Kontant

Svindler-kok gik i fælde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce