Take a walk on Stadion Allé: AGF arrangerer fælles march mod stadion

Forhåbentlig står den på lige så godt vejr som da AGF's fans var samlet foran Parken i 2016, når AGF Walk løber af stabelen. Foto: Liselotte Sabroe

Take a walk on Stadion Allé: AGF arrangerer fælles march mod stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AGF arrangerer en såkaldt AGF Walk, hvor AGF's fans går i samlet flok mod stadion til sæsonens første hjemmekamp.

AARHUS: Om lige over en måned - 22. juli - spiller AGF deres første hjemmekamp i den nye sæson, når de tager imod FC Nordsjælland på Ceres Park. I forbindelse med sådan en kamp har nogle af AGF's fans tradition for at mødes og gå i samlet flok mod stadion, og den tradition vil klubben nu gerne have bredt endnu længere ud. Derfor arrangeres en 'AGF Walk', hvor klubben håber, at mange flere AGF-fans vil deltage.

- Vi vil gerne være med til at starte en ny tradition, der hylder Aarhus og byen. Vi er en del af Aarhus og har et nært og stærkt forhold til byen. Det forhold skal Aarhus Walk være med til at markere og gøre endnu stærkere, siger direktør i AGF, Jacob Nielsen.

Arrangementet starter allerede klokken 13 med opvarmning i form af musik, taler og anden underholdning på pladsen foran Sankt Lukas Kirken på Ingerslevs Boulevard. Inden gåturen begynder, har de mange fans også mulighed for at få en hjælpende hånd ovenfra. Sankt Lukas Kirke afholder nemlig en særlig AGF-gudstjeneste, hvor det blandt andet er muligt at få velsignet sin sæson. Efter det går den på apostlenes heste ud mod kirken for enden af Stadion Allé, hvor kampen starter klokken 16. Og Jacob Nielsen håber, at det kan være med til at inddrage hele Stadion Allé i optakten til kampen.

- Vores stadion har landets smukkeste placering og vi vil gerne bruge den historiske akse mellem kirken og Ceres Park endnu mere. Derfor handler Aarhus Walk også om at inddrage Stadion Allé og bruge vores placering til at skabe en smuk begivenhed, der omfavner hele byen, siger han.

I dagens anledning er fanzonen, der normalt ligger foran stadion, blevet flyttet til Ingerslevs Boulevard, og ifølge AGF udvidet kraftigt. I løbet af de kommende uger kommer der mere info om arrangementet, som er gratis at deltage i. Det kræver dog en billet at komme ind og se kampen efterfølgende.

Take a walk on Stadion Allé: AGF arrangerer fælles march mod stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce