Thomas Helmig åbner Aarhus Festuge med stor udendørs koncert

Den store udendørskoncert finder sted i Byparken mellem Aros og Rådhuset tordag 30. august. Billetterne koster 200 kroner. Foto: Axel Schütt

Thomas Helmig åbner Aarhus Festuge med stor udendørs koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aftenen forinden den officielle åbning af Aarhus Festuge giver Thomas Helmig en stor udendørs koncert i Byparken. Og han tager både gamle og nye venner med, når han tyvstarter festugen i godt selskab.

AARHUS: Thomas Helmig tyvstarter Aarhus Festuge med en stor udendørs koncert aftenen inden den officielle åbning.

Egentlig begynder Aarhus Festuge fredag 31. august med en gallaåbning i Musikhuset, men om torsdagen optræder Thomas Helmig i Byparken mellem Rådhuset og Musikhuset til en uofficiel koncertåbning.

Koncerten får undertitlen 'I godt selskab', og med den tages der forskud på ti dage med kultur og fest i hele byen. Og Thomas Helmig glæder sig:

- Jeg kommer med mit fantastiske band og nogle gamle venner. Jeg tager også nogle helt nye venner med, og jeg glæder mig helt vildt til at stå midt i Aarhus, midt i min by, midt i det hele, sammen med publikum og spille Festugen i gang - i godt selskab.

Thomas Helmig har spillet flere gange under Aarhus Festuge, hvor han blandt andet har optrådt solo med akustisk guitar nede ved åen og en anden gang 'revet hans sange af led' med Steffen Brandt i Rådhushallen.

Hans seneste optræden var til 50 års-jubilæumskoncerten i Mindeparken i 2014, hvor han husker, at Dronningen lånte hans paraply.

- Der er mange måder, man kan spille musik i Aarhus Festuge på. Men musik skal der til - i livet og i festugen - og jeg er stolt over at have fået den store ære at spille til den uofficielle åbning i Byparken, siger han i forlængelse af hans kommende optræden til sommer.

Også direktør for Aarhus Festuge, Rikke Øxner, glæder sig over koncerten med Thomas Helmig på hans hjemmebane i Aarhus:

- Aarhus Festuge er hele byens fest, og koncerten er en invitation til i samlet flok at tage forskud på en forlænget uge i brobygningens tegn, og det gør vi med en aften i godt selskab, siger hun..

Billetterne koster 200 kroner eksklusiv gebyr og sættes til salg onsdag 2. maj klokken 09.00 på aarhusfestuge.billetten.dk.

Thomas Helmig åbner Aarhus Festuge med stor udendørs koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce