Tidligere AGFer vil bygge landsdækkende frisørkæde: Første salon åbner på Store Torv

Navid Dayyani tog efter den afbrudte karriere en studentereksamen - og er nu havnet i skønhedsbranchen. Næste stop er at bygge en frisørkæde op med udgangspunkt i Aarhus. Foto: Scanpix

Tidligere AGFer vil bygge landsdækkende frisørkæde: Første salon åbner på Store Torv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Navid Dayyani havde en storslået karriere foran sig, da han blev Superligaens yngste debutant. Men karrieren blev spoleret. Nu åbner den 31-årige århusianer frisørsalon på Store Torv.

AARHUS: Selv om han kun nåede 18 kampe på AGFs bedste mandskab, slog han alligevel sit navn fast i historiebøgerne som Superligaens hidtil yngste debutant, da han i 2003 debuterede for De Hvide i en alder af kun 16 år og 244 dage.

Nu er Navid Dayyani tilbage i søgelyset med en ny frisørsalon i Aarhus.

Ladies & Gents hedder salonen, som åbner lørdag 27. oktober på Store Torv. Salonen er en del af et større skønhedsimperium, som Navid Dayyani, der i dag er 31 år, har været med til at skabe, siden han i 2007 lagde støvlerne på hylden i en alder af kun 20 år, da en knæskade satte en stopper for karrieren.

Navid Dayyani og Ami Hansen er frontfigurerne i salonen på Store Torv og som backup har de virksomheden Brandfix , der sælger og producerer skønhedsprodukter af alskens slags.

Meningen er at bygge en ny frisørkæde op. Mange frisørsaloner er i dag en del af kæder, og det er netop, hvad den tidligere AGFer og hans partnere satser på med Aarhus som udgangspunkt, kan man læse i en pressemeddelelse. Forhåbningen er at skabe en landsdækkende kæde.

Den nye frisørsalon skal blandt andet skille sig ud med anderledes åbningstider, der strækker sig ud på aftentimerne, så kunderne kan gå direkte i byen fra frisørsædet med lokkerne i ordentlig stand.

Det er planen, at prislejet i Ladies & Gents skal finde et niveau midt imellem de meget svingende priser for en klipning i Aarhus, lyder det i en pressemeddelelse.

- Vi ligger ikke i den dyre ende og ej heller i den billige - men derimod lige midt imellem. Prisen for en herreklip er 350 kroner og 550 kroner for en dameklip, siger Mads Fridthjof, der er administrerende direktør i selskabet bag salonen.

- Vi ser vores kunder som gæster, det skal være en oplevelse fra det tidspunkt de træder ind i vores lounge, siger han.

Og hvis forbipasserende undrer sig over, at folk bliver klippet ude midt på Store Torv lørdag 27. oktober, skyldes det, at den nye salon åbner med en stribe anderledes aktiviteter og tilbud.

Tidligere AGFer vil bygge landsdækkende frisørkæde: Første salon åbner på Store Torv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce