Ups: NRGI sendte rykkere til 2.500, der havde betalt

NRGI leverer el til 220.000 kunder. Modelfoto

Ups: NRGI sendte rykkere til 2.500, der havde betalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Energiselskabet beklager og har sat ekstra mandskab på til at svare.

AARHUS: Omkring et par tusinde af energiselskabet Nrgi's kunder har fået sig en grim overraskelse i den seneste uge. De har fået en rykker for en regning, de allerede har betalt.

- Det er en meget beklagelig og menneskelig fejl, som skete ved en kørsel af rykkere fredag for en uge siden, siger kundeservicedirektør Lene Larsen.

Kunder, som Århus Stiftstidende har talt med, undrer sig over, at de blot får denne melding i telefonen: "Har du modtaget en rykker for en regning, du allerede har betalt, så se bort fra den. Vi beklager fejlen."

- Det forargelige er, at firmaet ulejliger kunder med en fejlsendt regning med et rykkergebyr på 100 kroner, siger Nrgi-kunde Jørn Okbo og fortsætter:

- Vi, som utallige forbrugere og betalere, er nærmest tvangsindlagt til at tjekke indbetaling af regning unødigt efter et opkald til Nrgi, hvor telefonsvareren meddeler, at den udsendte rykker er en fejltagelse. Tusinder, der ikke ringer til Nrgi, tror måske blindt på rykkeren og betaler en gang til uvidende om telefonsvarerens meddelelse. Sikken et bøvl, der kan komme ud af det.

 
 

Kompensation

Jørn Okbo synes, at Nrgi bør give erstatning til de kunder, der er blevet forstyrret.

- Smart og kundevenligt ville det have været af Nrgi at meddele, at de nu vil kompensere for kunders ulejlighed med en hundredekroneseddel, der så fratrækkes næste regning med et "undskyld ulejligheden". Men nej, jeg tror ikke på det sker. Det er ikke firmapolitik, noget sted, siger Jørn Okbo.

Lene Larsen siger, at fejlen er rigtig ærgerlig. Hun har ikke det eksakte tal for, hvor mange, der har fået fejlagtige rykkere, men mener, det er omkring en procent af Nrgis 220.000 kunder, det vil sige 2.200, måske er det 2.500 eller 2.700.

- Vi har set det som meget vigtigt at informere. Vi har sat ekstra mandskab på for at tale med folk og vi har talt med rigtig mange, og undskyldt fejlen, siger hun.

Ups: NRGI sendte rykkere til 2.500, der havde betalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce