V har mistet tålmodigheden med Trafikstyrelsen: Stop strømmen af spørgsmål

Fotos: Scanpix

V har mistet tålmodigheden med Trafikstyrelsen: Stop strømmen af spørgsmål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

-Borgmesteren må på banen, siger Gert Bjerregaard (V). Professor opfordrer til at slå koldt vand i blodet.

AARHUS: Nu har Venstres politiske ordfører, Gert Bjerregaard, mistet tålmodigheden med Trafikstyrelsen.

- Letbanens svar bliver hele tiden afløst af nye spørgsmål fra Trafikstyrelsen. Det må stoppe nu, siger Gert Bjerregaard, der vil have borgmester Jacob Bundsgaard på banen.

- Det burde ikke være raketforskning det her. Der er behov for, at borgmesteren og trafikministeren sætter sig sammen og får lavet en liste over fejl og mangler.

Mens teknik- og miljørådmand Kristian Würtz (S) ikke vil udtale sig om den nye forsinkelse, der har ramt letbanen, fortæller den konservative Marc Perera Christensen (K), at han nu vil skrive en mail til sin partifælle, Rasmus Jarlov, der er konservativ transportordfører.

- Jeg har ikke bevis for, at der sker obstruktion i Trafikstyrelsen, men jeg synes ikke, at styrelsens handlinger afspejler, at der er truffet en politisk og demokratisk beslutning om, at den her letbane skal ud at køre, siger Marc Perera Christensen.

- Rolig nu

Professor Per Nikolaj Bukh, Institut for Økonomi og Ledelse, Aalborg Universitet, bor i Aarhus og opfordrer politikerne til at tage den med ro.

- Hvis man skærer ind til benet, er katastrofen ikke så stor. Det er primært politikerne, der synes, at det er slemt. Spørgsmålet er, hvad den menige århusianer siger. Ja, nogle af dem kunne være kommet hurtigere på arbejde nogle måneder tidligere, men det er jo ikke en katastrofe, der er så stor, som politikerne gør den til, siger Per Nikolaj Bukh, der synes, at det er værst for passagerer langs Odderbanen og Grenåbanen.

- De har ingen tog i dag. Og der går længere tid, inden de får et tog, siger Per Nikolaj Bukh, der minder om, at det ikke er første gang, et stort jernbaneprojekt forsinkes.

- Udfordringen i Aarhus er, at byen er kulturhovedstad i 2107 og det ville naturligvis være rart for byens politikere, at letbanen kørte i det år. Når nu de havde lovet det.

V har mistet tålmodigheden med Trafikstyrelsen: Stop strømmen af spørgsmål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce