Væk med en masse bøvl: Her er hjælp til ejerforeninger

Thor Thim er direktør for det nye selskab, der tilbyder service til ejerforeninger. Pr-foto

Væk med en masse bøvl: Her er hjælp til ejerforeninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Århusianere tager teknologien i brug for at gøre dagligdagen lettere.

AARHUS: Aarhus har mange ejerforeninger for boliger, og nu kommer en virksomhed i byen med et nyt redskab til administrationen.

Virksomheden hedder Bona og er en digital administration af ejendomme.

- I første omgang får ejerforeningerne gratis adgang til de værktøjer og processer, som skal bruges for at drive en ejerforening professionelt og som en del af det fællesskab, som den også er, siger Thor Thim, der er direktør i Bona, i en pressemeddelelse.

Han oplyser, at virksomheden henvender sig til mindre ejerforeninger. De får mulighed for at samle al foreningens kommunikation, så den ikke kommer ad mange forskellige kanaler. En anden gratis service er en digital opslagstavle, hvor ejerforeningen i fællesskab kan uddele opgaver og på den måde skabe overblik. I en dokumentfunktion kan foreningen samle mødereferater, kontrakter og andre dokumenter. På den måde får man samlet alt ét sted, og alle har adgang til materialet.

Thor Thim oplyser, at den første udgave er klar. Ud over de gratis funktioner kan ejerforeninger om kort tid købe et betalingsmodul, så man nemt kan automatisere indbetalinger fra lejlighederne. Målet er at sænke administrationsudgifterne med op til 10 gange i forhold til eksisterende løsninger.

Administration af ejendomme
Markedet for ejendomsadministration i Danmark er i dag på mere end 2,5 mia. kroner årligt med en årlig vækst på fem-seks procent (ifølge DEAS).På grund af tilflytningen til de større byer viser en analyse fra Ejendomsforeningen Danmark, at markedet for "administration af fast ejendom på kontraktbasis" vokser med 40 procent fra 2016 til 2026.

Bona består af otte personer, hvoraf fire arbejder fuldtid og resten er på deltid og i praktik. Virksomheden har investeret omkring 2 millioner kroner til udvikling af første version.

Property Technology eller 'Prop Tech' er defineret som ejendomsteknologi eller en digital transformation af services inden for ejendomsadministration. De seneste år har 'Prop Tech' vakt stor interesse i USA og særligt i San Francisco og New York. Oprettelse foregår på https://bona.city/

Væk med en masse bøvl: Her er hjælp til ejerforeninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce