Venstre skal på jagt efter ny folketingskandidat: Gert Bjerregaard trækker sig

Gert Bjerregaard (V) vil koncentrere sig om sit arbejde i Aarhus Byråd og ønsker ikke at opstille til det kommende folketingsvalg. Foto: Flemming Krogh

Venstre skal på jagt efter ny folketingskandidat: Gert Bjerregaard trækker sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstres mangeårige byrådsmedlem Gert Bjerregaard stiller ikke op til det kommende folketingsvalg.

AARHUS: Venstres mangeårige byrådsmedlem i Aarhus, Gert Bjerregaard, vil fremover satse på byrådet og stiller derfor ikke op til det kommende folketingsvalg.

Gert Bjerregaard har meddelt Østkredsen, at han ikke længere har mulighed for at være folketingskandidat.

- Jeg har det sådan, at hvis ikke jeg går helhjertet ind i det, vil jeg hellere lade være. Og jeg lægger meget tid i byrådet, hvilket jeg også fortsat gerne vil gøre, ligesom mit arbejde som bygherre griber om sig. Jeg er bl.a. ved at opføre 13 rækkehuse i Trige og har andre opgaver, som tager tid, fortæller Gert Bjerregaard.

Han har derfor haft langt drøftelser med den nye formand for Østkredsen i Venstre, Bruno Christensen, og har afvejet fordele og ulemper.

Ikke tid og energi

- Min konklusion er, at hvis jeg skulle stille op for Folketinget, ville jeg gøre alt for at blive valgt. Men når jeg mærker efter er der ikke den tid og energi, der er nødvendig. Derfor er det mere rimeligt at afgive pladsen til en, der kan gå helhjertet ind i det, fortæller Gert Bjerregaard.

I Aarhus Byråd er han tidligere socialrådmand og nu medlem af social-og beskæftigelsesudvalget, kulturudvalget og et kommende oplandsudvalg samt medlem af Aarhus Havns bestyrelse.

Venstres kreds Øst omfatter Vejlby Risskov, Egå og Løgten/Skødstrup. Her skal man nu i gang med at finde en ny kandidat til Folketinget.

- Det er en proces, vi nu har sat i gang. Og vi holder alle muligheder åbne, siger formand Bruno Christensen, der dermed er åben for både mænd og kvinder og for lokalt bosatte eller kandidater udefra.

- Det vigtigste er, at vedkommende har de rette kvalifikationer, siger Bruno Christensen, der samtidig udtrykker en stor tak til Gert Bjerregaard for den indsats han i de forudgående år har ydet som kredsens folketingskandidat.

Der skal afholdes folketingsvalg senest 17. juni 2019.

Venstre skal på jagt efter ny folketingskandidat: Gert Bjerregaard trækker sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce