Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Voldsom udvidelse af Aarhus Street Food

Der er trængsel i Aarhus Street Food, og Britt Vorre på billedet og hendes mand Thomas Bendtsen er snart klar med 1000 nye pladser udendørs og tre nye køkkener. Foto: Kim Haugaard

Voldsom udvidelse af Aarhus Street Food

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Værksteder bliver revet ned på DSB-grunden i Ny Banegårdsgade for at skabe udendørs aktiviteter.

AARHUS: Det går forrygende hos Aarhus Street Food i de gamle garager ved rutebilstationen i Aarhus. Gæsterne strømmer til, og ejerne har nu fået lov til at lave 1000 ekstra siddepladser - alle udendørs.

De skal være klar, når foråret for alvor dukker op. Arbejdet med at skabe de nye pladser står på det næste par måneder.

- Da vi åbnede sidste efterår, håbede vi på 600.000 gæster det første år. Det ser nu ud til at blive nærmere 1,5 millioner gæster, siger Britt Vorre, der driver stedet sammen med sin mand Thomas Bendtsen og med den århusianske iværksætter Kasper Kragelund som investor.

For at skabe plads til de mange nye siddepladser og borde er nogle af de gamle værksteder ved at blive revet ned. P. Olesens nedbrydningsfirma er gået i gang.

- Vi laver også nye toiletter, så drømmen om et urbant udendørsområde med loungemiljøer, legeplads, scene, træer, kulørte lamper og solskin kan realiseres, siger Britt Vorre.

Der er i forvejen 680 indendørs siddepladser, som altså bliver forøget med 1000 udendørs.

Tidlig julegave: Aarhus Street Food laver julemarked
Alle skal levere et godt måltid mad til 50 kroner - uden brug af halvfabrikata. Det er desværre ikke lykkedes for alle køkkener at efterleve det, så vi må sige farvel til tre af køkkenerne i løbet af foråret.
Britt Vorre, medejer af Aarhus Street Food.

Tre nye køkkener

Der sker også nye ting inden døre. Tre nye køkkener kommer til.

- Aarhus Street Food er et gastronomisk iværksætter fællesskab bestående af 25 individuelle køkkener. Alle skal levere et godt måltid mad til 50 kroner - uden brug af halvfabrikata. Det er desværre ikke lykkedes for alle køkkener at efterleve det, så vi må sige farvel til tre af køkkenerne i løbet af foråret, siger Britt Vorre.

De tre nye bliver: The Pita Corner med hjemmelavede pitas, Pasta Fresca, som laver frisk pasta og triller gnocci hver morgen og Charcuterie, som med hjemmebagt brød, cold cuts og oste på planke vil bringe lidt fransk landidyl til Garagen.

Der kommer også nye p-pladser. De, som hidtil har været på stedet, er lukket lige nu. Men nye bliver lavet ned mod banelegemet, oplyser Britt Vorre.

Street Food havde også lørdag fuldt hus, og kunderne stod i kø for at få et måltid mad.
Street Food havde også lørdag fuldt hus, og kunderne stod i kø for at få et måltid mad. Foto: Kim Haugaard