4 behjælpelige apps og hjemmesider til hverdagen


4 behjælpelige apps og hjemmesider til hverdagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der findes mange forskellige online hjælpemidler, der kan gøre hverdagen nemmere. Uanset om det drejer sig om planlægning og koordinering af gavelister, fælles musik-spilleliste eller information om, hvor den billigste variant af et produkt findes,

1. Chililay.com: Find en fest nær dig

Chililay.com er en smart app, der kan få dig i kontakt med andre festglade mennesker, der hvor du befinder dig. Chililay.com startede som en engelsksproget app til din telefon, der i dag er oversat til dansk og har en online version, som man kan logge på med computeren via sit Facebook-login. Chililay.com er en app, der - ud fra din geografiske position - søger på andre brugere af Chililay, som har oprettet en fest i nærheden af dig.

Alle, der har tilgang til appen, kan i princippet komme med til fest uden at have en direkte invitation - invitationen får man som bruger af Chililay.com, og det er helt gratis at bruge appen.

Chililay tilbyder kort sagt en sjov og festlig måde at komme i kontakt med mennesker på. Man kan samles om en fest, som giver gode muligheder for at lære nye mennesker at kende, og samtidig kan man få øvet sine dance moves eller lade sig inspirere af andres.

2. Biggrey.com: Køb sikkert på nettet

Der er mange mennesker, der hver dag handler på nettet - og der er mange, der ikke gør af frygt for, at pengene ender et forkert sted, eller at produktet ikke kommer frem. For mange mennesker er e-handel ofte associeret med usikkerhed og fejl.

Online handel - eller e-handel - kan dog blive hverdagskost, hvis man formår at tage de rigtige forbehold, og samtidig kan man spare mange penge på mange forskellige almindelige produkter. Biggrey.com er en hjemmeside, hvor man som webshopejer mere synligt kan gøre webshoppen til et sikkert sted at handle for kunder. Hjemmesiden kan tilbyde forskellige redskaber til, hvordan man kan signalere, at hjemmesiden er troværdig, og at kunderne kan føle sig sikre, når de lander på hjemmesiden.

Biggrey er overordnet set et kvalitetsstempel, som man både som bruger og webshopejer kan søge efter på hjemmesider, hvis man vil sikre sig, at man er havnet et forsvarligt sted på internettet.

3. Tvtvtv.dk: Hurtig og nem oversigt over, hvad der er på TV'et

Mange kender problemstillingen: Mange kanaler - men hvem sender noget af interesse? Tvtvtv.dk er en online tv-guide, der giver dig en hurtig oversigt over, hvilke kanaler der sender hvad, og som oplyser dig om, hvornår det ruller over skærmen.

Tvtvtv.dk starter med at vise dig de største danske kanaler, og hvad der sendes den pågældende dag. Ønsker du at udforske andre kanaler, trykker man på "Vis flere tv-kanaler". Ønsker du at se, hvilke programmer der sendes de næste dage, kan man trykke på pilen ud for den givne dato og gå én eller flere dage tilbage eller frem.

Tvtvtv.dk er en informerende hjemmeside, der giver dig en fin oversigt over, hvad sendefladen byder på kort tid og er således et godt redskab i hverdagen.

4. Flytbilligst.dk: Få andre til at flytte for dig

En flytning er ikke en del af de flestes hverdag, men når flytningen står på, er det som regel rart at have et par ekstra hænder til at hjælpe, hver dag flytningen står på. Det er de færreste, der gør brug af et flyttefirma, og begrundelsen er ofte, at det kan være dyrt. Et alternativ er at gøre brug af et flyttefirma til de tungeste ting eller blot at hyre flyttefirmaet én dag, så man kan komme et godt stykke vej - hurtigt og effektivt.

Flytbilligst.dk er en hjemmeside, der tilbyder forskellige services, når man skal flytte. Ved at udfylde en kontaktformular får man tilsendt 3 tilbud og priser på den givne flytning, og man kan herefter bestemme hvem, man vil gøre brug af, og om man vil gøre brug af flyttefirmaet.

At gøre brug at et flyttefirma er ikke ligefrem en del af hverdagen, men det kan være en stor hjælp til at komme hurtigt i gang med hverdagen på den nye adresse. Flytbilligst.dk er en smart måde at få flyttefirmaerne til at kontakte dig på i stedet for, at du kontakter flyttefirmaerne.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i et samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Når en artikel er markeret med 'annonce' eller 'annoncørbetalt indhold', betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel. Indholdet skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med 'Annoncørbetalt indhold' og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

4 behjælpelige apps og hjemmesider til hverdagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.