16-årigt stortalent forfremmet i AGF


16-årigt stortalent forfremmet i AGF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var næsten uundgåeligt efter indsatsen på træningslejren i Spanien. 16-årige Oskar Buur har skrevet under på en kontrakt med AGF, der løber frem til sommeren 2017.

Han har imponeret stort i vinteropstarten, 16-årige Oskar Buur.

Faktisk har U17-landsholdsspilleren sparket benene så meget væk under dem ude på sidelinjen, trænerstaben, den sportslige ledelse, at han lige nu og her ligner den mest selvlysende kandidat til at starte på højre back, når AGF om få uger indleder forårskampagnen mod AB på udebane.

Og derfor skal der naturligvis også papir på knægten fra Skanderborg, der i opstarten har været at finde i startoptillingen i de fleste testkampe.

Oskar Buur underskrev for godt to år siden en tre-årig ungdomskonkrakt med AGF, og den er nu blevet udskiftet med en »rigtig« en af slagsen, der løber frem til sommeren 2017.

Den skrev han under på kvart over fem onsdag eftermiddag, hvor han sammen med mor, far, lillebror og sin personlige rådgiver, Brian Steen Nielsen, tidligere sportschef i netop AGF, troppede op i mødelokale 10 på Atletion for at få at få de sidste detaljer på plads med AGFs nuværende sportschef, Jens T. Andersson.

»Jeg er selv overrasket over, at jeg nu står her med en kontrakt. Det hele er bare gået så hurtigt, men jeg har kløet på til træning, gjort alt for at leve op til tilliden, og jeg har hele tiden fået at vide, at jeg har gjort det godt,« siger Oskar Buur til stiften.dk, da der er røget blæk på den stiplede linje forneden.

Han fylder 17 år om en måned. Føler han sig selv klar til et forår med AGF og eventuel spilletid i rampelyset?

»Det må tiden jo vise. Jeg har stadig meget at lære, og skal først og fremmest lægge på, ikke mindst fysisk, men jeg har en god fornemmelse, og synes, jeg har vist, at jeg godt kan begå mig på det her plan, selvom det er noget helt andet end ungdomsfodbold.«

Oskar Buur har fået sin fodboldopvækst i samarbejdsklubben FC Skanderborg, inden han skiftede til AGF som U14-spiller. I efteråret blev han - trods sine kun 16 år - rykket op i U19-truppen og siden begyndte han at træne sammen med førsteholdet, da der på grund af skader manglede spillere på træningsbanen.

Nu træder han sådan for alvor ind i AGFs førsteholdstrup.

Læs mere i Århus Stiftstidende torsdag.

16-årigt stortalent forfremmet i AGF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce