AGF-anfører: Vi tager til Parken med respekt for FCK. Men vi kommer for at vinde

Pierre Kanstrup blev skadet mod Sønderjyske men håber at blive klar til fredagens kamp i Parken. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

AGF-anfører: Vi tager til Parken med respekt for FCK. Men vi kommer for at vinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pierre Kanstrup udgik af tirsdagens 2-0-sejr mod Sønderjyske, men han har ikke opgivet at føre AGF på banen i Parken fredag, når der er en Europa League-billet på spil.

FODBOLD: Det bliver en lille pokalfinale for AGF på fredag, når Superligaholdet skal en tur i Parken for at møde FC København om en plads i Europa League.

Med tirsdagens sejr over Sønderjyske blev AGF nummer syv i Superligaen. Og dermed skal de møde nummer fire, FCK, om ligaens sidste plads i Europa.

Og selvom der umiddelbart er stor forskel på de to hold, så tror AGFerne på, at de kan snuppe billetten ud over landegrænsen.

- Jeg er stensikker på, at det bliver en rigtig fed kamp med en fed kulisse. Og jeg synes, vores chancer for at vinde er pissegode. Vi har et fundament i nogle gode præstationer. Og får vi leveret noget lignende mod FCK, så kan vi godt spille lige op med dem. Vi tager selvfølgelig til Parken med stor respekt for FCK, men vi kommer ikke derover med frygt. Men for at vinde, sagde AGF-anfører Pierre Kanstrup efter 2-0-sejren i Haderslev.

- Det skal ikke lyde som om, at vi tager til Parken for at ødelægge noget for FCK. Vi tager derover for at gøre gode ting for os selv. Men der er et kæmpe pres på dem. Det bliver en helvedessæon for dem, hvis de ikke i det mindste kommer i Europa League.

- Det bliver en kamp ligesom dem, vi har spillet mod Sønderjyske, hvor der kommer mange dueller og nok bliver skabt en del målchancer.

Håber at blive klar

Kampen i Parken spilles kun tre døgn efter den mod Sønderjyske.

Alligevel håber Pierre Kanstrup, at han når at blive den skade kvit, han pådrog sig på sin tidligere hjemmebane.

- Vores fysioterapeueter plejer at have nogle magiske hænder, så lad os se. Jeg vil ikke kaldet det en fibersprængning, jeg fik. Nærmere en lille forstrækning. Men det var slemt nok til, at jeg ikke kunne sprinte igennem i kampen.

Martin Pusic blev udvist og har karantæne mod FCK, og holdet har efterhånden en del ukampdygtige. Hvordan klarer I det?

- Vi må bare sige, at dem der bliver skiftet ind, de har steppet op og er trådt i karakter. Jeg synes, vi har en bred trup. Det er klart, at når vi har skader, så bliver den smallere, men vi har masser af kvalitet for det her hold, sagde Pierre Kanstrup, der blev erstattet af Jesper Juelsgård tirsdag.

Fra det 22. minut kunne Kanstrup se til fra bænken, og han var stolt over, hvad holdkammeraterne præsterede tirsdag.

- Vi startede ikke kampen særligt godt. Sønderjyske havde vel bolden på vores banehalvdel i de første 13 minutter. Men når man får scoret i sine dårlige perioder, så går det modstanderholdet hårdt på psykisk. Vi spillede ikke en fantastisk fodbold, men vi krigede den hjem.

AGF møder FC København i Parken på fredag klokken 19.00.

AGF-anfører: Vi tager til Parken med respekt for FCK. Men vi kommer for at vinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce