AGF-anfører forventer en topplacering i nedrykningsgruppe

AGFs Pierre Kanstrup 23 blokerer vejen for AaBs Jakob Ahlmann 3, så AGFs målmand Aleksandar Jovanovic 26 kan sikre sig bolden under Alka Superliga-kampen mellem AGF og AaB på Ceres Park i Aarhus, søndag den 18. marts 2018. AGF-AaB slutter 0-0.. (Foto: Bo Amstrup/Scanpix 2018)

AGF-anfører forventer en topplacering i nedrykningsgruppe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

David Nielsen vil ikke lægge skjul på, at AGF har svært ved at score, men han mener ikke, det er fordi, holdet ikke skaber chancer nok.

FODBOLD: Hobro, Silkeborg og Helsingør.

Det er virkeligheden for AGF i de seks kommende kampe, hvor århusianerne skal holde mindst to af Superligakollegaerne bag sig for at være sikker på en plads i næste års udgave af Danmarks bedste fodboldrække.

Nordjyderne kommer over i nedrykningsgruppen med tre point mere end AGF, som har ét point ned til Silkeborg. Helsingør er så godt som tabt på forhånd.

Og det er et udgangspunkt, som AGF skal udnytte til at sikre én af de to toppladser i gruppen, mener klubbens anfører.

- Vi skal kunne spille op med de bedst hold i Superligaen, men det får vi ikke lov til nu, fordi vi har spillet os i nedrykningsspillet. De tre hold, vi skal møde, må være på niveau med os, siden de også er havnet her. Og jeg tror og regner bestemt med, at med den ballast, vi har fra foråret, at vi ender på en topplacering i gruppen, siger Pierre Kanstrup.

Cheftræneren ser en lige gruppe.

- Alle kan se, at det er i den gruppe, at al action kommer til at være. Det bliver fantastisk. Jeg tror faktisk godt, det kan gøre noget ved kampene, at gruppen er som den er. Fordi jeg tror, det kommer til at kunne betale sig at jagte den værdi, en sejr har.

- Alle skal lige finde sine ben, og så vil vi se, at det kommer til at blive jævne fodboldkampe. Der er ingen hold i den gruppe, der kommer til at køre et andet over. Heller ikke Helsingør. De spiller alt for god fodbold til at man bare går ud og slår dem. De havde FC København på krogen inde i Parken i sidste uge, og sådan en kamp sender jo skræk og rædsel igennem os andre, siger David Nielsen.

Svært ved at score

Søndag spillede AGF 0-0 med AaB. Den fjerde målløse kamp under David Nielsen, som har stået i spidsen for holdet 15 gange.

Men cheftræneren er ikke bange for, at målene også udebliver på sigt.

- Vi skabte de største chancer, men det er ingen hemmelighed, at det er lidt svært for os at score nu. Jeg synes ikke, der er noget i vores spil, der egentligt tilsiger, at det skulle være sådan, men vi har lidt svært ved at score, det er der ingen grund til at bortforklare. Omvendt har vi lukket to mål ind i syv kampe og kun tabt én af dem, så det er ikke fordi, vi mangler point i foråret. Det var i efteråret, vi skulle have gjort mere ved pointene. Med et dårligt forår kunne vi have været et helt andet sted, end vi er nu. Det skal vi forstå, siger David Nielsen.

For en forsvarsspiller som Pierre Kanstrup varmer det, at holdet ikke lukker mål ind, men han ville i virkeligheden hellere have vundet 4-3, sagde han søndag.

- De tre point havde lunet i dag. Det er selvfølgelig rart, de ikke fik scoret. Det er en holdindsats der gør, at vi holder nullet. Og nu skal vi gøre en dyd ud af at holde nullet samtidig med, at vi får scoret.

Det er fjerde gang i foråret, at I ikke scorer. Og I har kun scoret tre mål i syv kampe. Det er vel ikke et tilfælde?

- Jeg synes bestemt, at vi har kreeret chancer nok til at score mål i de kampe, hvor vi ikke har scoret. Vi har manglet lidt held og tro på tingene, men lige så snart, at vi får hul på bylden, så tror jeg på, at det nok skal komme, siger Pierre Kanstrup.

AGF-anfører forventer en topplacering i nedrykningsgruppe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce