AGF-anfører rykker til Tyrkiet

Pierre Kanstrup er formentlig på vej til at vinke farvel til AGF. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

AGF-anfører rykker til Tyrkiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pierre Kanstrup skifter med omgående virkning til den tyrkiske bundklub B.B. Erzurumspor, bekræfter AGF på sin hjemmeside.

Fodbold: Der var tre nye ansigter til stede, da AGF tog hul på optakten til foråret mandag formiddag. Alexander Munksgaard, Frederik Tingager og målmand Kamil Grabara.

Fredag forsvandt en fra AGFs trup. Anfører Pierre Kanstrup fortsætter karrieren i den bedste tyrkiske fodboldrække.

Pierre Kanstrup dukkede tidligere fredag op på den tyrkiske klub B.B. Erzurumspor sociale medier, hvor han var i gang med et lægetjek hos klubben, der frister en tilværelse som tredjesidst i den bedste tyrkiske række.

Nu har AGF så bekræftet aftalen mellem de to klubber.

- Pierre har fået en spændende mulighed i Tyrkiet, som vi ikke ville stå i vejen for, og i og med, at han har kontraktudløb til sommer, så er det en god løsning for begge parter. Pierre har været en god mand for os og en værdsat anfører for holdet, og vi har sat stor pris på hans tid i klubben og hans altid utrættelige indsats på banen og hans behagelige væsen udenfor. Vi glæder os på Kanstrups vegne over, at han nu får muligheden for et eventyr i udlandet og vi ønsker ham held og lykke i fremtiden, udtaler AGFs sportschef Peter Christiansen.

Pierre Kanstrup udtalte i torsdagens udgave af Aarhus Stiftstidende, at han ikke havde hørt fra AGF i forhold til en forlængelse.

- Jeg har ikke hørt noget, og da vi har rundet 1. januar, giver det vel en ok indikation på, hvad det er klubben vil. Det har jeg så taget til efterretning, sagde Kanstrup og fortsatte:

- Jeg kan jo forhandle med hvem jeg lyster nu, og i og med, at jeg ikke har hørt noget fra AGF, har jeg også stukket nogle følere ud, lød det.

En af de forespørgsler har nu ledt frem til en aftale mellem de to parter.

- Jeg har haft en god tid i AGF, hvor jeg har været glad for at være og stolt over at spille i den hvide trøje foran klubbens fantastiske fans, hvis opbakning jeg ikke kan takke nok for, siger Pierre Kanstrup til AGF.dk

Büyüksehir Belediye Erzurumspor har igennem de seneste år været på en lang optur fra de laveste rækker i tyrkisk fodbold til den allerbedste række Super Lig, hvor den tidligere AGFer Jens Jønsson blandt andet har stor succes i Konyaspor.

B.B. Erzurumspor er rykket op i de seneste tre sæsoner og kæmper lige nu for at blive oppe. Efter 17 kampe ligger holdet lige under nedrykningsstregen med 16 point.

Pierre Kanstrup kom til AGF i sommeren 2017 og har indtil videre spillet 53 kampe og scoret to mål. Det seneste kom i efterårets sidste opgør, hvor forsvarsspilleren blev matchvinder i overtiden mod Hobro.

Pierre Kanstrup til lægetjek i den tyrkiske klub BB Erzurumspor. Foto: BB Erzurumspor instragram.
Pierre Kanstrup til lægetjek i den tyrkiske klub BB Erzurumspor. Foto: BB Erzurumspor instragram.

Opslag på klubbens facebookside. - Velkommen til Pierre Kanstrup

AGF-anfører rykker til Tyrkiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce