AGF-anfører tvivlsom til FCM-kamp

Niklas Backman. Foto: Ole Nielsen

AGF-anfører tvivlsom til FCM-kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Niklas Backman har stort set ikke trænet med holdkammeraterne hele ugen, og det er derfor sandsynligt, at svenskeren ikke stiller til start søndag eftermiddag på Ceres Park. Frederik Tingager ser til gengæld ud til at kunne spille mod de danske mestre.

FODBOLD: Nu gik det lige så godt.

Efter et sygdomsramt efterår er svenske Niklas Backman i dette forår kommet stærkt tilbage. Han nåede også at spille en hel kamp inden vinterpausen, red.), og har som AGF-anfører leveret et par flotte præstationer i det centrale forsvar mod Esbjerg og Sønderjyske.

Dermed har han også haft en stor andel i, at holdet endnu ikke har lukket mål ind i Superligaen i 2019.

Men århusianerne ser ud til at måtte undvære den defensive general i søndagens vigtige hjemmekamp mod FC Midtjylland.

Den 30-årige midtstopper har ikke trænet sammen med holdkammeraterne på græs i løbet af ugen, og Århus Stiftstidende erfarer, at det skyldes en hjernerystelse.

Efter lørdagens lukkede træning på Fredensvang oplyste klubben, at Niklas Backman havde været med i den indledende del af træningen, men derefter var gået indendøre, og meget tyder altså på, at krumtappen ikke når at blive klar til opgøret på Ceres Park.

Efter 2-0-sejren sidste fredag over Sønderjyske har også forsvarsmakker Frederik Tingager været yderst tvivlsom på grund af den knæskade, han pådrog sig på den ujævne bane i Haderslev.

Han har i løbet af ugen dog været positiv i forhold til at blive klar til opgøret mod de forsvarende danske mestre, har primært trænet alene sammen med en af klubben fysioterapeuter, men lørdag trænede han fuldt ud med den resterende del af AGF-truppen.

Knæet ser altså ud til at være kommet sig. Om det så er nok til at holde 90 minutter, vil vise sig søndag eftermiddag, men umiddelbart ligner det altså en midtstopper-konstellation mod "ulvene" bestående af Frederik Tingager og Jesper Juelsgård.

AGF-anfører tvivlsom til FCM-kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce