AGF-back: - Vi har fået nogle stærke karakterer på holdet

Casper Højer roste sin holdkammerat Nicolai Poulsen(6) for en overdådig arbejdsindsats. Poulsen skiftede fra Randers til AGF i sommerpausen. (Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2019)

AGF-back: - Vi har fået nogle stærke karakterer på holdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Casper Højer var ærgerlig over, at AGF ikke fik et point med hjem fra Parken. Han var dog imponeret over den måde, som holdet fik kæmpet sig tilbage på.

FODBOLD: Skuffelsen sad tydeligt i tøjet på AGFs Casper Højer efter nederlaget i Parken. Venstrebacken, der er søn af den tidligere FCKer Lars Højer Nielsen, måtte finde sig i en del piften, når han var i nærheden af bolden. Men ligesom resten af mandskabet fra Aarhus lod han sig ikke påvirke af presset udefra og kæmpede til fløjten lød for sidste gang i København.

AGF tabte kampen 1-2 til FC København, men Casper Højer kunne se flere lyspunkter i århusianernes indsats i nationalarenaen.

- De lagde et godt tryk på os i det første kvarter, men derefter synes jeg faktisk, at vi spillede en rigtig god kamp. Vi havde bolden mere end vi nogensinde har haft herovre. Vi turde spille med dem og det frustrerede dem tydeligvis. Til sidst var det utur, at vi ikke fik et point. Jeg synes, at vi spillede vores chance og gjorde det bedre, end vi har gjort længe i Parken, sagde Casper Højer.

Han bed især mærke i den måde, som holdet formåede at vende tilbage på, da de var bagud med to mål.

- Vi har en tro på tingene. Vi har fået nogle gode typer ind på holdet, som ikke lader sig påvirke for meget af, at vi får en dårlig start. Der er nogle karakterer på holdet, som selvom vi kommer bagud og det hele ser sort ud, træder frem og får os til at spille bedst, sagde AGFeren.

Hvem er det, der træder frem?

- Der er mange som har været i klubben længe, der har taget skridt i den rigtige retning. De har altid været gode fodboldspillere, men verbalt er de begyndt at tage ansvar for gruppen. Det er nemt at mærke inde på banen. Samtidig er der Nicolai Poulsen, der spiller centralt. Han arbejder røven ud af bukserne, men får stadig spillet til at hænge godt sammen. Det er hele vejen rundt, at vi er blevet bedre, lød det fra Højer, der mente, at præstationen i Parken vil kunne bruges positivt i de kommende uger.

- Selvom det ikke gav point, så er det en præstation, der betyder noget for gruppen og for holdet, sagde han.

AGF-back: - Vi har fået nogle stærke karakterer på holdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce