AGF-cheftræner ser frem til hård test i Stockholm

Bror Blume og holdkammeraterne i AGF får helt sikkert deres sag for på Stockholms Stadion lørdag eftermiddag mod Djurgårdens IF. Foto: Ole Nielsen

AGF-cheftræner ser frem til hård test i Stockholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cheftræner David Nielsen forventer og håber, at AGF-spillerne bliver presset fysisk som mentalt mod Djurgårdens IF i lørdagens testkamp i Stockholm. Fem spillere er ude med skader.

FODBOLD: Lørdag skal AGF da lige en smuttur til Stockholm, Sveriges hovedstad, hvor sommerens anden testkamp venter mod Djurgårdens IF.

At det er en jubilæumskamp for værternes tidligere hjemmebane, Stockholms Stadion, er, hvad det er - det skal nok sende masser af tilskuere mod indgangene - men for AGF-cheftræner David Nielsen er der naturligvis mest af alt fokus på dét, der kommer til at foregå indenfor kridtstregerne.

For med kun to uger til sæsonpremieren på udebane mod de forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland begynder det allerede at snerpe til, spillerne skal vise, hvor de står, en startformation skal finde sig selv.

- I den første træningskamp (1-3 mod FC Midtjylland, red.) fik alle spillere 45 minutter. Nu skruer vi lidt op for gashåndtaget og lader nogle spille længere for at presse dem helt tæt på kanten, lyder det fra AGFs cheftræner David Nielsen.

Hvor tæt er du på din startopstilling til FCM-kampen lige nu?

- Det vigtigste lige nu er, hvor langt hver enkelt spiller er fremme. Spillerne er kommet tilbage fra ferien i rigtig god tilstand, og det er nødvendigt, for det er ofte dem, der er stærkest rent fysisk, der bliver prioriteret i en så kort opstart. Der er en god konkurrence om pladserne, men vi havde også nogle spillere, der præsterede flot i foråret, og det er vigtigt at bygge videre på det. Vi er ramt af nogle skader, men det går heldigvis i den rigtige retning med dem, og det spiller jo også ind i forhold til, hvordan vi kommer til at stille op om fjorten dage, siger træneren, der til opgøret i Sverige må se bort bort fra en håndfuld nøglespillere.

Tobias Sana, Mustafa Amini, Aleksandar Jovanovic, Martin Spelmann og Mustapha Bundu er alle ude med skader.

- Jeg kan ærgre mig alt det, jeg vil, men det hjælper ikke noget. Jeg har udelukkende fokus på dem, der spiller. Det er dem, der skal levere, siger han.

Testkamp
AGF stiller med følgende formodede startopstilling til lørdagens testkamp mod Djurgårdens IF i Stockholm:Oscar Whalley - Dino Mikanovic, Pierre Kanstrup, Niklas Backman, Casper Højer Nielsen - Magnus Kaastrup, Jens Stage, Adama Guira, Bror Blume, Jakob Ankersen - Kasper Junker

Skader: Tobias Sana, Mustafa Amini, Aleksandar Jovanovic, Martin Spelmann, Mustapha Bundu

Der er kick off på Stockholms Stadion klokken 14.00.

Ud over kanten

- Træningen er meget fysisk lige nu. Vi træner jo anderledes, hårdere, end vi normalt ville gøre op til en almindelig kamp, så der er nogle ting, vi skal tage hensyn til. Ellers glæder jeg mig til at se spillerne i en rigtig højintens kamp i en fed kulisse. Djurgården starter jo deres turnering op igen i næste uge, så det er deres sidste test, inden de skal spille om point, så jeg forventer, at vi kommer til at møde et mandskab, der er lidt mere spidset til, end vi selv er.

Han forventer, at AGFerne bliver presset på flere fronter. Og det er cheftræneren godt tilfreds med.

- Vi vil gerne presse os selv, og derfor er det en perfekt kamp for os på nuværende tidspunkt. Det er sjældent, at man kan få en træningskamp, hvor der er så intimiderende en kulisse og så mange tilskuere. Det er guld værd, fordi det forhåbentlig vil være med til at trække os endnu et niveau op i vores forberedelser frem mod Superligaen. Og vi skal et niveau op, hvis vi skal være med, kommer det fra David Nielsen.

- Jeg synes, at alle byder sig godt til hver dag. Der bliver arbejdet fint med tingene, og i den seneste uge har vi knoklet hårdt rent fysisk, så det er nok noget vi vil kunne se slå ud lørdag. Men jeg håber, at vi kan presse vores koncentration helt derop, så vi får en god kamp, hvor vi yder masser af modstand, selvom vi er inde i en fase, hvor vi virkelig 'loader' spillerne fysisk.

Der er kampstart på Stockholms Stadion klokken 14.00. Djurgårdens IF ligger aktuelt på en fjerdeplads i Allsvenskan.

AGF-cheftræner ser frem til hård test i Stockholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce