AGF er tæt på overlevelse: - Men der kan sagtens komme et tvist


AGF er tæt på overlevelse: - Men der kan sagtens komme et tvist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Martin Pusic scorede sit første mål for AGF på en dag, hvor klubben sparkede sig et stort skridt tættere på redning i Superligaen. Men cheftræner David Nielsen vil ikke sælge skindet endnu.

Fodbold: Man glemmer ikke at score mål når man først har lært det.

Det beviste Martin Pusic søndag aften, da han sparkede første gang på en aflevering fra Mustafa Amini og sikrede AGF 2-1-sejren over Silkeborg IF.

Det lå til gengæld ikke på rygraden af østrigeren, hvor man løber hen, når man har scoret på Ceres Park. Det har han nemlig ikke prøvet før for AGF.

Men efter lidt løben i ring, fandt angriberen de mest larmende fans oppe under halvtaget, som han kunne fejre scoringen med.

- Jeg har ventet længe på at score det mål, så det føles selvfølgelig dejligt. Det var vigtigt for mig og for klubben. Jeg synes ikke, jeg har manglet selvtillid. Det er en kamp mod en selv, det er den første fjende. Men alt er fint nu.

- I fodbold har man ikke tid til at tænke. Når man får en aflevering som den, jeg fik, så skyder man. Enten er der mål eller også redder målmanden, sagde Martin Pusic søndag aften.

Målet glædede naturligvis cheftræner David Nielsen, både på grund af resultatet og på vegne af angriberen.

- Han har spillet godt og været med på holdet i kampe, hvor vi har vundet og haft i muligheder for at score men har ikke helt haft held med det. Men det havde han i dag. Selvfølgelig er det dejligt for ham at få scoret de første mål og afgøre kampen. For alle angribere er det en dejlig følelse. Han har arbejdet stenhårdt siden han kom til klubben, sagde David Nielsen.

Tæt på overlevelse

Han kan se sit AGF-hold have syv point ned til stregen i pulje ét, som netop Silkeborg ligger under.

Med fire runder igen er AGF dermed tæt på at sikre sig en ny sæson i Superligaen.

- Jeg har respekt nok for situationen til at vide, at der sagtens kan komme en tvist til i det her. Så derfor holder jeg fokus på dét, der er vigtigt for mig, og det er at holdet skal blive ved med at præstere som det har gjort. Fordi vi er inde i en periode, som det er længe siden, vi har været, og det er vigtigt at fortsætte den.

- Vi har vundet to kampe i streg til at starte grundspillet, så det er dumt at være pessimist. Men vi har respekt for situationen og vi ved, hvad der kan ske, hvis resultaterne går imod os, sagde David Nielsen, som også glædede sig over spillet i 2-1-sejren.

- Vi lykkedes med alt dét, vi gerne ville i første halvleg. I anden halvleg havde vi en mindre god periode omkring deres mål, men endnu engang havde vi en respons som oppe i Hobro, og det er rigtigt stærkt at slutte kampen på den måde.

AGF spiller næste gang på fredag mod FC Helsingør i Aarhus.

AGF er tæt på overlevelse: - Men der kan sagtens komme et tvist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce