AGF fik et point med hjem fra Hobro

3F Superligakampen mellem Hobro IK og AGF på DS Arena i Hobro, mandag den 15. juni 2019. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2019)

AGF fik et point med hjem fra Hobro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AGF måtte kæmpe hårdt for det ene point i holdets sæsonpremiere mod Hobro.

FODBOLD: Mandag aften tog AGF hul på en ny sæson i Superligaen med et enkelt point i Hobro.

En intens omgang endte 1-1.

Gæsterne havde svært ved at finde igennem en solid nordjysk defensiv, der gjorde sit bedste for at holde geleddet luk og kun slippe kræfterne løs, når gæsterne blev fanget i ubalance. En situation, der opstod ret ofte i første halvleg, hvor AGF ikke kunne få den fart og præcision i bolden, som det kræver, hvis man skal dirke en defensiv op som Hobros.

I stedet tabte de bolden undervejs og gav hjemmeholdet mulighed for at slå kontra. Der var da situationerne undervejs, hvor cheftræner David Nielsen kunne klappe anerkendende. Tre gange undervejs i de første 45 minutter fik de fundet et hul og kom til afslutning. Netmaskerne fandt de dog ikke.

Hobro havde også et par stykker til bogen, men heller ikke de kunne finde vej i sæsonens første 45 minutter.

To mål efter pausen

Det kunne de i anden halvleg.

Efter et par optræk lykkedes hjemmeholdet med den formel, de havde forsøgt sig med et par gange på deres omstillinger. En bold frem mod Edgar Babayan, som sendte bolden fluks mod højre, hvor hurtigløberen Emmanuel Sabbi kom stormende.

De første gange havde AGF fået stoppet, men efter 16 minutter af anden halvleg gik den ikke længere. En fornem aflevering ramte medspilleren helt præcis og ganske køligt sparkede Sabbi hjemmeholdet på 1-0.

En ønskesituation for værterne. Bagud 0-1 var AGF tvunget endnu længere frem på banen, hvilket gav flere muligheder for en omstilling.Det var dog udebaneafsnittet, som fik lov til at juble, da kampens anden scoring kom. På hjørnespark kom Jesper Juelsgård først på bolden og headede den ind til 1-1 efter 71 minutter.

Det udlignende mål var dog ikke nok for gæsterne, der fortsatte med at presse på i den resterende del af opgøret. Islandske Jon Dagur Thorsteinsson fik debut for AGF, og med islændingen på banen, var billedet for de resterende minutter klart.

AGF forsøgte at spille sig frem til chancen, mens Hobro lurede på omstillingen og en chance for de tre point.

Casper Højer Nielsen var tættest på at give sit hold sejren, da han blev spillet fri i det lille felt, men en parade fra Jesper Rask fastholdt stillingen på 1-1.

Sådan endte det også. AGF forsøgte på bedste efter at leve op til deres fans ønske om at angribe, men hjemmeholdet holdt stand.

AGF fik et point med hjem fra Hobro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce