AGF forlænger med svensk forsvarsgeneral

Niklas Backman bliver i AGF - foreløbig frem til sommeren 2021. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AGF forlænger med svensk forsvarsgeneral

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Det har længe stået øverst på mange AGF-fans ønskeseddel, og torsdag skete det så: AGF og Niklas Backman forlænger ægteskabet med foreløbig to et halvt år.

Fredag blev nyheden officiel, da AGF på sin hjemmeside bekendtgjorde, at den svenske publikumsdarling har skrevet under på en kontraktforlængelse frem til sommeren 2021.

- Det er skønt at få det på plads, og jeg er meget glad for, at min fremtid fortsat ligger i AGF og i Aarhus. Jeg trives virkelig godt i klubben, og det samme gør min familie i byen, så det var med stor glæde, at jeg kunne skrive under på en forlængelse. Dialogen med PC (sportschef Peter Christiansen red.) har været fin hele vejen igennem, og AGF har hele tiden været mit førstevalg - så det' jättebra, siger Niklas Backman til klubbens hjemmeside.

Ude med meningitis

Backman har i sin tid i AGF været plaget af skader.

I efteråret har han således været ukampdygtig på grund af virus meningitis, indtil han i årets sidste kamp i 2018 gjorde comeback

- Selv om jeg har været i AGF i tre år nu, så føler jeg, at jeg stadig kan vise mere som fodboldspiller - netop fordi jeg har været ude to længere perioder. Og jeg håber nu på en lang periode med kontinuitet - både for mig selv og for holdet, siger Niklas Backman.

Sportschef hos AGf, Peter Christiansen, kalder Niklas Backman for en spiller, de unge kan spejle sig i, og han er selvsagt glad for aftalen:

- Niklas er en spiller, der altid spiller med en uovertruffen vindermentalitet og som med stolthed bærer AGF-trøjen på bedste vis. Han har nu været her i nogle år, og på trods af nogle perioder med skader, så leverer han altid sit bedste - på og uden for banen. Han er tillige en voksen og moden spiller som mange af vores andre spillere - ikke mindst de unge og fremadstormende - kan kigge på og spejle sig i, når det kommer til at repræsentere AGF og vores værdier.

Niklas Backman har han indtil videre spillet 78 kampe for AGF og scoret fire mål.

AGF forlænger med svensk forsvarsgeneral

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce