AGF forlænger med uforløst talent

Nimo Gribenco er flere gange blevet fremhævet som et af truppens største talenter, men har endnu ikke fundet fodfæste i forhold til spilletid. Arkivfoto: Ole Nielsen.

AGF forlænger med uforløst talent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

21-årige Nimo Gribenco får frem til sommeren 2020 til at bryde igennem som AGF-spiller i Superligaen.

FODBOLD: Kun én kamp er det blevet til i AGF-trøjen i den forgangne sæson, men det betyder ikke, at den århusianske superligaklub ikke fortsat tror på, at Nimo Gribenco kan få sit gennembrud.

Og derfor har AGF valgt at forlænge den 21-årige offensivspillers kontrakt med yderligere halvandet år. Parterne har dermed papir på hinanden frem til sommeren 2020. Nimo Gribencos havde ellers kontraktudløb til nytår.

- Selv om Nimo ikke har spillet meget i den forgangne sæson, så tror vi stadig på ham. Det er klart, at det er nu han skal vise, at han formår at udvikle sig yderligere, men det tror vi også på, at han kan. Han er uomtvisteligt et stort fodboldtalent med nogle unikke offensive kvaliteter, vi ikke ser så meget i Superligaen, men han skal fortsat forbedre sig - fysisk som mentalt. Vi tror på Nimo og vi er spændte på, hvilke skridt han tager hen over sommeropstarten og i den kommende sæson - en sæson, der kan blive definerende for den unge mands karriere, siger sportschef i AGF, Peter "PC" Christiansen, til klubbens hjemmeside.

Fire kampe for liga-holdet er det i alt blevet til for Nimo Gribenco, der stammer fra Aarhus og har en fortid i Hasle Boldklub, Fuglebakken og Skovbakken før han kom til AGF som U14-spiller og i 2017 blev rykket op i Superliga-truppen fra U19-holdet.

- Jeg er meget glad for, at AGF har ønsket at forlænge min aftale og jeg er taknemmelig for klubbens tro på mig som spiller. Det ser jeg frem til betale tilbage med flere kampe og gode præstationer, og det handler for mig nu om at arbejde endnu hårdere og lære fra trænere og medspillere. Så tror jeg også, at der ligger flere kampe og venter på mig, siger Nimo Gribenco, der fik sin første kontrakt med klubben i 2016, hvor den daværende cheftræner Glen Riddersholm så et stort lys i den teknisk begavede spiller, der dog på det tidspunkt var på vej ud af klubbens ungdoms-system og arbejde i bistrioen i Bilka i Tilst.

AGF forlænger med uforløst talent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce