AGF-forsvarer efterlyste større energi

Edgar Babayan og de hurtige kanter hos Hobro skabte mange problemer for Alexander Munksgaard og AGF. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2019)

AGF-forsvarer efterlyste større energi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alexander Munksgaard glædede sig over, at AGF fik et point til tabellen, men ærgrede sig over, at der skulle en scoring til fra modstanderen, før AGF for alvor begyndte at spille.

FODBOLD: De forsøgte og forsøgte, men det var som om, at der skulle en hidsig lussing til, før de alvor vågnede op til dåd.

AGF fik et point med fra Hobro, men kunne have fået tre, hvis angrebsraseriet efter Jesper Juelsgårds udlignende mål havde givet yderligere bonus.

- Jeg ved ikke helt hvorfor der skal en scoring til, før vi begyndte at spille frit. Det var den første kamp og vi skulle lige finde hinanden i forhold til de små relationer inde på banen. Jeg synes ærlig talt, at vi havde chancen for at gøre det. Når vi får de chancer, som vi får til sidst, så skal vi også kunne vinde den, sagde AGFs højre back Alexander Munksgaard efter de 90 minutter i Hobro.

Sammen med sine holdkammerater forsøgte han forgæves at finde vej mod Hobros stærke organisation, men i de første 45 minutter manglede der fart i gæsternes spil.

- Efter deres scoring blev det lidt mere frit. Vi havde store problemer, når de stod i fire kæder og forsvarede målet. Det gjorde det sværere. Der skulle vi være blevet oppe og have spillet bolden mere rundt. De fire hurtige oppe foran stod jo bare og ventede på, at vi tabte bolden, så de kunne køre deres kontra. For os var det først til sidst, at tingene fungerede. Der fik vi forsvaret rigtigt, skabt en firkant og spillet bolden rundt. Jeg ved ikke hvorfor der skal en scoring til fra modstanderen, men nu ved, hvordan vi skal spille fremover. Det er underligt, at der skal en scoring til at udløse det, men vi var der bare ikke i dag i forhold til energien og i forhold til det, som vi gerne vil levere i AGF. Spiller vi, som før målet, så får vi ikke flere point, lød det fra forsvareren.

Selvom han mente, at de skulle tage alle tre point til sidst, så var han glad for, at der trods alt kom point med hjem til Aarhus. De hurtige Hobro-folk på kanterne lurede nemlig hele tiden på at overrumple ham og de andre forsvarere.

- At der står et point i tabellen i stedet for nul, giver os et boost i forhold til den næste kamp. Nu har vi FCK i Parken og FC Midtjylland hjemme. Det er to svære kampe. Så hellere stå med det ene i stedet for ingen.

Superliga
Hobro - AGF 1-1 (0-0)Mål.: 61. 1-0 Emmanuel Sabbi, 71. 1-1 Jesper Juelsgård

Hobro: Jesper Rask - Jesper Bøge, Anel Ahmedhodzic, Rasmus Minor Petersen, Jacob Tjørnelund - Emmanuel Sabbi, Mikkel M. Pedersen, Jonas Brix-Damborg, Edgar Babayan - Pål Alexander Kirkevold - Mads Hvilsom

AGF: Oscar Whalley - Alexander Munksgaard, Frederik Tingager, Jesper Juelsgård, Casper Højer Nielsen - Mustafa Amini(83. Bror Blume), Nicolai Poulsen, Tobias Sana - Mustapha Bundu, Patrick Mortensen, Jakob Ankersen(76. Jon Dagur Thorsteinsson)

Advarsler: Hobro 2, AGF 3

Tilskuertal: 4236 på DS Arena

AGF-forsvarer efterlyste større energi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce