AGF henter Jovanovic hjem

Aleksandar Jovanovic. Arkivfoto: Ole Nielsen

AGF henter Jovanovic hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Aleksandar Jovanovic er tilbage i AGF - i første omgang indtil nytår.

Målmanden lejer Superligaklubben i den spanske klub SD Huesca. For præcis et år siden solgte AGF den serbiske målvogter til den daværende La Liga-klub for omkring én million euro.

- Med en lidt usikker tidshorisont på William Eskelinens skade, så tager vi ingen chancer, hvorfor Jovanovic støder til os nu. Han er en perfekt mand at få ind nu. Han kender klubben, omgivelserne og trænerstaben, og han får derfor let ved at træde ind i truppen. Så i den situation vi nu er kommet i, så er det en god løsning for os på den korte bane, og vi ser frem til gensynet med Jovanovic, der var en afholdt spiller og holdkammerat, sidst han var i AGF, siger AGFs sportschef Peter Christiansen til klubbens hjemmeside.

William Eskelinen fik en fiberskade i søndagens 1-0-sejr over Esbjerg.

Aleksandar Jovanovic spillede i AGF fra 2016 til '18.

- Jeg er meget glad for udsigterne til at komme tilbage til AGF, hvor jeg havde en rigtig god tid i klubben, da jeg var her sidst. Jeg ser frem til at bidrage til holdet og til den talentfulde gruppe af målmand, der er i AGF. Og så glæder jeg mig ikke mindst også til at se de fantastiske tilhængere og Ceres Park igen - jeg kan ikke vente med at komme i gang, siger målmanden til AGFs hjemmeside.

AGF henter Jovanovic hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce