AGF-målmand tror fortsat på sin VM-chance

AGFs målmand Aleksandar Jovanovic ved endnu ikke, om han skal med Serbien til VM. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF-målmand tror fortsat på sin VM-chance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aleksandar Jovanovic mener, at han lige nu er den af de serbiske målmænd, der præsterer bedst på klubniveau - og derfor er han optimist I forhold til en plads i den serbiske VM-trup.

FODBOLD: Kommer Aleksandar Jovanovic med til den kommende VM-slutrunde i Rusland eller ej?

Første svar får den 25-årige AGF-målmand senest mandag, hvor samtlige deltager-nationer skal have udtaget en bruttotrup på 35 spillere, der så senere skal barberes ned til en trup på 23 mand (senest 4. juni, red.).

Aleksandar Jovanovic, der som tredjemålmand var en del af samtlige ti VM-kvalifikationskampe for Serbien, var ikke udtaget udtaget til den seneste landholdssamling, hvor Balkan-nationen spillede testkampe mod Marokko og Nigeria.

Ved han overhovedet, hvor han står under den nye landstræner Mladen Krstajic, der efter VM-billetten var spillet i hus afløste Slavoljub Muslin på posten?

- Nej. Jeg venter på, hvad der bliver meldt ud, og om jeg er en del af de 35 spillere, heraf fire målmænd, der bliver udtaget i første omgang, lyder det fra AGF-målmanden.

- Jeg er optimist, for jeg synes, at jeg har spillet godt i foråret, mens flere af mine konkurrenter på landsholdet ikke har spillet så meget på det seneste. Men du ved aldrig. Vi er vel fem-seks målmænd, der kæmper om de tre pladser i truppen.

Så det, at du ikke har været med i de seneste landskampe, er ikke ensbetydende med, at dine chancer er små?

- Nej. Det er nu det gælder. Jeg var skuffet over ikke at være med sidste gang, men betyder jo ikke, at jeg ikke er i spil til VM. Skal jeg være helt ærlig, mener jeg, at jeg er den bedste serbiske målmand lige nu og her. Jeg har spillet fast og har gjort det godt. Andre har mistet deres plads i deres klubber. Det kommer forhåbentligt til at betyde noget, siger han.

Serbien er ved VM i pulje med Brasilien, Schweiz og Costa Rica.

AGF-målmand tror fortsat på sin VM-chance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce