AGF-målmand ved ikke, om han er med i VM-bruttotrup

Aleksandar Jovanovic har spillet et godt forår for AGF. Her i fuld længde mod OB. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

AGF-målmand ved ikke, om han er med i VM-bruttotrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det serbiske forboldforbund har ikke ønsket at offentliggøre navnene på de spillere, der er i VM-bruttotruppen. Aleksandar Jovanovic ved derfor ikke, om han er i spil til VM eller ej

FODBOLD: Mandag var det sidste frist for de 32 deltager-lande til VM i fodbold i Rusland for at indlevere en bruttotrup på maksimalt 35 spillere til Det Internationale Fodboldforbund (Fifa).

Denne trup skal så senest mandag 4. juni barberes ned til de 23 navne, som skal repræsentere hver enkelt nation ved VM, der begynder 14. juni, hvor Rusland og Saudi Arabien "tørner" sammen i åbningskampen i Moskva.

Mandag præsenterede Danmarks landstræner Åge Hareide på et længe ventet pressemøde, men det er ikke lande, der gør lige så meget ud af at informere omgivelserne om, hvem der er i spil til VM.

Således har det serbiske fodboldforbund helt efter bogen indleveret en bruttotrup til Fifas alderdomshjem, men har samtidig bedt om, at hverken spillere i nævnte trup eller offentligheden får at vide, hvem der er på listen.

Derfor har AGF-målmand, Aleksandar Jovanovic, der var en del af truppen i samtlige ti serbiske VM-kvalifikationskampe, ingen anelse om, hvorvidt han overhovedet er i spil til at nappe én af de tre målmandspladser i den endelige trup.

- Jeg håber da, at jeg er med, men jeg ved det ikke. Vi spillere får først noget at vide, når den endelige trup udtages, smiler Jovanovic efter onsdagens AGF-træning.

Ifølge ham er det fem-seks keepere, der kæmper om de tre VM-pladser. Vladimir Stojkovic fra Partizan Beograd er en af holdets store profiler og selvskrevet, så Jovanovic er i kamp om VM-deltagelse med blandt andre Predrag Rajkovic fra Maccabi Tel Aviv og Marco Dmitrovic fra spanske Eibar.

Aleksandar Jovanovic har endnu sin A-landskampsdebut til gode.

AGF-målmand ved ikke, om han er med i VM-bruttotrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce