AGF-målscorer: Det var da ret blæret

Bror Blume på jagt efter Jens Stage. Begge spillere kom på scoringstavlen mod OB. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

AGF-målscorer: Det var da ret blæret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bror Blume var med sin scoring og store arbejdsindsats med til at slide en sejr hjem i Odense. Fedt at kunne bidrage med noget, lød det fra midtbanespilleren efter sin blot anden kamp fra start.

FODBOLD: Bror Blume fik sin blot anden kamp fra start i AGF-trøjen i søndagens sejr på 3-2 i Odense, og han kvitterede med endnu en scoring, da han "næsten" lukkede til 2-0.

At kalde midtbanespilleren for decideret begejstret, vil nok være en tilsnigelse, for den tidligere Lyngby-spiller, der kom til AGF for får måneder siden, er ikke en type, der lader sig rive med af de store følelser.

- Det var da en fin oplevelse. Især, når det nu ender, som det gør. Ellers er det en kamp, hvor vi ikke rigtigt får fat i noget i første halvleg, men scorer på det, vi har. Men vi får kæmpet os igennem, og det bliver bedre efter pausen, også fordi, vi ved, at de bare skal frem og satse. Vi står tilbage med en god følelse, selvom vi måske ikke spiller nogen fremragende kamp med bolden. Vi viser, at vi kan stå imod. Det viser karakter, kom det fra den 26-årige AGFer, der afløste den skadede Tobias Sana i startopstillingen til et opgør, hvor AGF var uden flere profiler.

- Det er selvfølgelig ikke optimalt, at vi har så mange ude, og det giver nogle problemer mod et så godt hold. Vi har ikke spillet så meget sammen, men vi løser det ved at kæmpe for hver eneste centimeter og bare knokle på, sagde Blume efter kampen.

Målet?

- Det er dejligt at kunne bidrage med en scoring. Det er altid fedt, men det er ikke det, der er det vigtigste. Det handler om at holdet vinder. At score er blot en bonus. Jeg rammer bolden godt. En fin følelse.

Men vel også speciel én af slagsen at kunne løbe ud mod AGF-fansene i en så vigtig kamp?

- Det var da blæret. Det kan man ikke blive træt af.

Ok, begge ben på jorden, ikke ned på knæ. Nu venter så Sønderjyske over to kampe.

- De her opgør over to kampe er det altid nogle andre mekanismer, der er i spil, end i ligakampe, hvor der er point på spil. Jeg kan forestille mig, at det første opgør bliver brugt på at se hinanden an, og tingene så skal afgøres i kamp nummer to. Men jeg ved det ikke. Det er kampe, der lever deres eget liv. Begge hold kommer med gode erfaringer fra første runde, og jeg føler i hvert fald, at vi har lært rigtig meget af kampene mod OB. Det skal vi tage med, lød det fra Bror Blume.

AGF-målscorer: Det var da ret blæret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce