AGF-profil tror på hurtig klarmelding

Tobias Sana føler selv, at han er i bedring efter sit tidlige exit fra søndagens kamp mod FC Midtjylland. Foto: Ole Nielsen

AGF-profil tror på hurtig klarmelding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svenskeren måtte udgå tidligt i kampen mod FC Midtjylland, men er optimist i forhold til at blive klar til søndagens opgør mod Vendsyssel.

FODBOLD: Under alle omstændigheder:

AGF står foran mandefald til søndagens udekamp mod Vendsyssel. Spørgsmålet er bare, hvor mange af holdets normalt faste støtter, de kommer til at undvære i eftermiddagsgyseren i Hjørring.

Helt sikkert er det, at hverken Casper Højer Nielsen eller Jesper Juelsgård kommer på græs i det nordjyske, da begge forsvarsspillere har karantæne.

Førstnævnte begik frispark på en modspiller i det 93. minut i FC Midtjylland-kampen, og da han allerede havde fået en advarsel i første halvleg var det farvel og tak, rødt kort, to dages karantæne, mens Juelsgård med sit gule kort efter pausen røg ind i suppedasen og nåede op på 20 karantænepoint.

Det var i øvrigt Højers første udvisning i karrieren.

Nå, men hvad med de andre, dem med skaderne?

Den svenske offensivstrateg, Tobias Sana, fik problemer med sit ene baglår mod FCM i søndagens opgør, og måtte lade sig udskifte efter blot ti minutters spil.

Han har endnu ikke trænet med bold i denne uge, men er selv optimist i forhold til at blive hurtig klar.

- Det er ikke så alvorligt. Jeg synes allerede, det går fremad. Det mærkes fint, så jeg tror på, at jeg snart kan komme ud på banen igen. Men de næste dage vil vise, hvor hurtigt det kommer til at ske, lyder det fra Tobias Sana efter tirsdagens træning, som for hans vedkommende udelukkende foregik i styrkelokalet.

- Det vil ikke være fedt at skulle misse de kommende vigtige kampe, men det tror jeg heller ikke kommer til at ske. Jeg er positiv, siger Sana.

Forsvarsspiller Frederik Tingager har i kølvandet på forrige uges sejr over Sønderjyske, hvor han også måtte lade sig skifte ud tidligt, døjet med sit ene knæ, men meldte sig selv klar og spillede samtlige minutter søndag mod FC Midtjylland.

Det skete dog med tydelige smerter.

- Det var ikke nogen nem sag at komme op fra sengen mandag morgen, knæet har virkelig været ømt, men jeg synes, at det går bedre i dag (tirsdag, red.), og jeg håber, at de kommende dage vil gå i samme retning. Jeg synes ikke helt, at jeg var i stand til at levere det impact, jeg havde håbet mod FCM, så det skal helst blive bedre, kommer det fra Tingager.

- Jeg kunne godt mærke, at jeg ikke havde trænet ordentligt med, men får jeg trænet fint frem mod den næste kamp bør der være mere energi, kommer det fra ham.

Hvorvidt AGF-anfører Niklas Backman, der stort set ikke trænede i sidste uge efter at have fået en bold i hovedet - og dermed en mindre hjernerystelse - er der også usikkerhed omkring. Det vides endnu ikke, om han kommer i spil til opgøret i Hjørring. Det kan kun tiden vise.

Til gengæld virker det til, at Mustapha Bundu igen er ved at være fit for fight efter at have døjet med lyskeproblemer siden træningslejren i Portugal. Han har ikke været en del af truppen i de tre første kampe i foråret, men var med i mandagens reserveholdskamp mod Horsens, og er dermed også i spil til truppen mod Vendsyssel.

AGF-profil tror på hurtig klarmelding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce