AGF-profiler ude resten af sæsonen

AGFs Tobias Sana har scoret ni gange for klubben i denne sæson. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF-profiler ude resten af sæsonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hverken Tobias Sana eller Mustafa Amini kommer i kamp for AGF mere i denne sæson. Til gengæld var Kasper Junker og Daniel A. Pedersen torsdag tilbage på træningsbanen.

FODBOLD: AGF må undvære to af holdets bærende kræfter i de kommende to Europa Playoff-kampe mod Sønderjyske samt i en eventuel finale mod enten FC København eller FC Nordsjælland.

Mustafa Amini og Tobias Sana, der begge sad over i den anden kamp mod OB søndag, er på grund af skader ude resten af sæsonen.

- De kommer ikke i spil. Vi håber derimod, at de begge kan nå at komme sig, så de er klar, når vi engang starter op igen efter sommerferien. Det er to vigtige spillere, men heldigvis har vi andre, der kan træde til her og nu, lyder det fra AGFs cheftræner David Nielsen efter torsdagens træning på Fredensvang.

Australske Mustafa Amini døjer med sit ene knæ, mens svenske Tobias Sana vred om på sin ene fod til træning sidste onsdag.

Amini bekræfter på sin Instagram-profil, at han ikke kommer på banen mere i dette forår.

I den anden kamp mod OB måtte AGFerne også undvære angriber Kaper Junker, der har problemer med sine ene lysken, og midtbanespiller Daniel A. Pedersen, der blev skadet under opvarmningen i Odense.

De var begge at finde sammen med holdkammeraterne på græs torsdag formiddag, trænede fuldt med, men om de når at blive klar til det første møde med Sønderjyske lørdag på Ceres Park er uvist.

- Vi ønsker i hvert fald ikke at tage chancer. De skal være helt klar, hvis de skal med. Ellers er det bedre at give dem tid. Vi skal også tænke lidt længere frem, siger David Nielsen.

Kroatiske Dino Mikanovic er tilbage efter afsonet karantæne til kampene mod Sønderjyske.

AGF-profiler ude resten af sæsonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce