AGF skal forsvare indendørs-trofæ i udsolgt Ceres Arena

Youssef Toutouh er kommet til AGF i dette efterår, og er en af de nye navne, der fredag aften skal være med til at forsvare AGFs indendørstitel. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

AGF skal forsvare indendørs-trofæ i udsolgt Ceres Arena

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AGF er forsvarende mestre i KMD Cup, hvor modstanderne fredag aften er OB, AaB, Brøndby og Vejle. 5000 tilskuere har købt billet.

FODBOLD: For et år siden tog et yderst ungt AGF-mandskab til Brøndby og hentede et trofæ med hjem.

Fredag aften skal århusianerne så forsvare titlen i egen hule, når den anden udgave af indendørsturneringen KMD Cup spilles i Ceres Arena, hvor modstanderne hedder Brøndby, OB, AaB og Vejle.

I forhold til sidste års premiere-turnering er der seks gengangere i AGF-truppen til aftenens sysler under tag: Tobias Sana, André Riel, Nimo Gribenco, Magnus Kaastrup, Kasper Lunding og Søren Bugge.

Derudover er der fundet plads til Benjamin Hvidt, Sebastian Hausner, nytilkomne Youseef Toutouh samt U19-spillerne Jacob Trenskow og Albert Grønbæk.

Cheftræner David Nielsen må denne gang undvære Jens Stage, der ellers leverede en solid indsats som målmand for et år siden, da midtbanespilleren er draget til Mexico med U21-landsholdet.

Der er i øvrigt meldt om en udsolgt arena. 5000 tilskuere har købt billet til turneringen, hvor de respektive klubber selv har stået for salget til egne fans. Brøndbys tribuneafsnit har således været udsolgt i lang tid, og nu er de øvrige klubber fulgt trop.

Turneringen sparkes og fløjtes i gang klokken 19.00, hvor Brøndby og OB tørner sammen i åbningskampen. AGFernes første udfordring venter i den efterfølgende kamp, hvor det kinesisk-moldaviske fodboldprojekt Vejle Boldklub venter.

Alle hold møder hinanden, og de to bedste skal så spille finale omkring klokken 22.00. Kampene kan også følges på live 3+.

Sidste års finale med vundet med 2-0 over OB på scoringer af Tobias Sana og Magnus Kaastrup, der begge var blandt turneringens absolutte profiler.

AGF skal forsvare indendørs-trofæ i udsolgt Ceres Arena

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce