AGF skal forsvare pokalen på hjemmebane

Foto: Ole Nielsen

AGF skal forsvare pokalen på hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

'De Hvide' fra Fredensvang er forsvarende mestre i KMD Cup. Titlen skal forsvares ved et stævne i Ceres Arena.

FODBOLD: 2018 begyndte fremragende for AGF, der i januar måned kunne løfte en pokal i vejret som tegn på sejr i KMD Cup.

KMD Cup er ganske vist kun en indendørsturnering, men det er trods alt sjovere at vinde pokalen end ikke at vinde pokalen.

Til januar afvikles KMD Cup 2019 og her får de forsvarende mestre hjemmebane - turneringen skal nemlig afvikles i Ceres Arena 11. januar.

Sidste år måtte en stor og højrøstet flok Brøndby-tilskuere slukørede forlade en ellers stemningsmættet Brøndby Hallen, da AGF sejrede. Om Ceres Arena bliver lige så fyldt med stemning, kan kun tiden vise. AGFs sportschef Peter Christiansen glæder sig i hvert fald og forventer rift om billetterne.

- Vi glæder os til at være værter for KMD Cup. Vi har en arena, der egner sig godt til indendørsstævnet, og vi vil lægge os i selen for at skabe et spændende stævne for både tilskuere og tv-seere. Stævnet i Brøndby-hallen gav os nogle gode erfaringer, og vi har valgt at foretage enkelte justeringer, der skal skærpe den sportslige afvikling og gøre det endnu mere medrivende at overvære. Alle klubberne har forpligtet sig til at sende en række profiler i aktion, og vi forventer en udsolgt Ceres Arena, siger han til AGF.dk.

KMD Cup 2019
Billetterne koster 150,- for voksne og 100,- for børn.Billetterne er ikke nummereret.

Fans fra de fem Superliga-klubber vil få tildelt hver deres sektion - og køb til disse afsnit skal ske via de respektive klubbers hjemmesider. Derudover er det et afsnit for neutrale tilskuere. Fans iført klubtrøjer fra de fire gæsteklubber vil ikke få adgang til dette afsnit.

KMD Cup afvikles fredag 11. januar i Ceres Arena.

Dørene åbnes klokken 18:00, og første kamp vil blive sat i gang klokken 19:00. Finalen forventes at blive spillet cirka klokken 22:00.

Windfeld, Piechnik, Martin Jørgensen og Henrik Mortensen

Brøndby, AaB, OB og AGF har indgået en fireårig aftale omkring indendørsstævnet, hvor værtskabet går på skift mellem klubberne.

Denne gang er Vejle Boldklub inviteret med. Stævnet afvikles som en alle-mod-alle-turnering, hvorefter nr. 1 og 2 mødes i finalen. Hver klub er på den måde sikret minimum fire kampe. Alle kampene vises direkte på TV3+, der sender live fra hele stævnet.

En del af underholdningen til KMD Cup vil også i 2019 være en showkamp. Denne gang kommer den til at stå mellem Aarhus All Stars og AGF's pokalvindere fra 1996, og her vil der blandt andre være mulighed for at opleve Lars Windfeld, Martin Jørgensen, Torben Piechnik og Henrik Mortensen gøre comeback i AGF-trøjen.

AGF skal forsvare pokalen på hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce