AGF smed det hele på gulvet i anden halvleg

AGF jagter mandag sæsonens første sejr mod Lyngby. Arkivfoto: Ole Nielsen.

AGF smed det hele på gulvet i anden halvleg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I en livlig og underholdende kamp kunne AGF ikke holde den føring, de ellers skaffede sig på et mål af Jon Dagur Thorsteinsson.

Efter den tavse første halvleg fra AGF-tilhængerne var der en formidabel lydkulisse, hvor begge holds fans var i godt humør. Lyngbys fans kunne dog gå gladest fra stadion, da det blev til en 2-1-sejr til hjemmeholdet.AGF's mål kom efter otte minutters spil, hvor Mustapha Bundu driblede, drillede og fintede, før han med en præcis aflevering fandt islandske Jon Dagur Thorsteinsson, der på afslutningen var stensikker og sendte bolden i nettaget.

Målet var samtidig kampens allerførste afslutning, men det inspirerede bare de to hold til at spille offensivt og inspirerende fodbold. Det gav en masse chancer og en god kamp.

Efter en halv times spil var der en gigantisk dobbeltchance til AGF. Jon Dagur Thorsteinsson sendte bolden indover, hvor Bror Blumes afslutning blev blokeret, før Lyngbys målmand Thomas Mikkelsen måtte springe som en skræmt kat for at redde en afslutning fra Patrick Mortensen.

Lyngby var uskarpe i første halvleg og var hele tiden kun lige ved og næsten. Faktisk var det mere eller mindre mirakuløst, at der ikke blev scoret flere mål i de første 45 minutter.

Først blev et hjørnespark fra Frederik Gytkjær sendt mod mål af Nicolai Geertsen, hvor Jesper Christjansen lidt tilfældigt stod og kunne snitte bolden videre ind i netmaskerne.

Og blot tre minutter senere gik det fra ondt til værre for AGF. Jesper Juelsgård sjuskede i bagkæden og gav bolden til Lasse Fosgaard, der nemt og enkelt sendte et indlæg ind i panden på en helt fri Frederik Gytkjær.

I de sidste 20 minutter var det AGF, der selvsagt forsøgte mest, men mål kom der ikke flere af, selvom David Nielsen ellers skiftede både Nicklas Helenius og Tobias Sana på banen.

AGF er derfor stadig uden sejr efter sæsonens første fire kampe og ligger nummer 12 i Superligaen med blot et enkelt point.

Du kan læse livebloggen fra kampen herunder.

AGF smed det hele på gulvet i anden halvleg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce