AGF-talent prøvetræner i Salzburg

AGF-talentet Jonas Thorsen skal på prøvetræning i Salzburg og må for en stund forlade AGF's træningsanlæg. Modelfoto: Colourbox

AGF-talent prøvetræner i Salzburg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

18-årige Jonas Thorsen fra AGF skal til prøvetræning i den østrigske storklub Red Bull Salzburg.

sport: Endnu et talent fra AGF er kommet i udlandets søgelys. Denne gang er det den østrigske storklub Red Bull Salzburg, der har snørren ude efter 18-årige Jonas Thorsen. Jonas Thorsen skal således til prøvetræning i den østrigske klub.

»Det er en kæmpe oplevelse for mig at komme til prøvetræning. Jeg er i stor klub i Danmark - og nu skal jeg prøve at træne i en stor klub i Østrig. Efter hvad jeg har hørt, er forholdene meget professionelle i Red Bull«, siger Jonas Thorsen.

Den østrigske klub er i gang med at opbygge et stærkt U19-hold, og her ser man Thorsen et emne.

Jonas Thorsen spiller til daglig på AGF’s U19-hold og har et par gange været med på andetholdet i 2. division. Den talentfulde århusianer er forventningsfuld.

»Jeg glæder mig til at opleve det, og så må vi se, hvad der sker med hensyn til en kontrakt. Jeg har stadig to år tilbage af min gymnasieuddannelse«, siger han.

Ifølge Jonas Thorsens agent, Mads Winther, er det planen, at AGF’eren skal være U19-spiller, men også spille på andetholdet i den næstbedste østrigske række.

Red Bull Salzburg er kendt for at have et godt talentudviklingsprogram og har for nyligt headhuntet AGF's tidligere ynglinge-træner Henrik Pedersen, som altså har fundet en af sine tidligere spillere interessant.

AGF-talent prøvetræner i Salzburg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce